Την Πέμπτη (24/6, 13:00) θα παραδωθούν τα λεφτά από την εκστρατεία "τα παιδιά νικάνε" της WIND, στην "Κιβωτό του κόσμου". Στην εκδήλωση θα δώσουν το "παρών" εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ραντεβού στην "ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ"
H ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η WIND και η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα βρεθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (24/6 – 13.00) στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» για να παραδώσουν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ και τα καλάθια που σημείωσε ο Ολυμπιακός στο Final Four".

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα "Κιβωτός του κόσμου", Ζηνοδώρου 3 & Καλλικλέους, στην περιοχή του Κολωνού. Η συνεργασία της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τη WIND δεν έχει μόνο εμπορική σημασία, αλλά και ανθρώπινη, κάτι που διαφάνηκε στα χρήματα που μαζεύτηκαν μέσα από την προσπάθεια της ομάδας του Πειραιά στο παρκέ του "Παλέ Ντε Μπερσί" για το Final-4 της Ευρωλίγκα.

Συνολικά, 89 καλάθια σημείωσε η ομάδα του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του Final Four που αντιστοιχούν στο ποσό των 89.000€, καθώς για κάθε καλάθι (τρίποντο-δίποντο – βολή), που σημείωσε η ομάδα στο Παρίσι, η WIND προσέφερε 1.000€.

 
Top