Ένα σημαντικό εμπόδιο προέκυψε στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, για την επιστροφή του «σοφού» στον πάγκο των Πειραιωτών. Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να ζητά συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές δύο εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που οι αδελφοί Αγγελόπουλοι του προσφέρουν ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, συν άλλο ένα ως πριμ επίτευξης στόχων.Ο 67χρονος....


κόουτς βρέθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας με τους μεγαλομετόχους της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ. Παρά το γεγονός ότι όλα έδειχναν συμφωνία, οι δύο πλευρές δεν προχώρησαν σε υπογραφή του συμβολαίου, με τον «Ντούντα» να επιστρέφει την ίδια μέρα στην πατρίδα του.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται ότι έπαιξε η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, υπάρχει η εκτίμηση ότι αν οι δύο πλευρές ρίξουν… νερό στο κρασί τους η συμφωνία θα ολοκληρωθεί. Πέρα από το οικονομικό σκέλος, υπήρξαν και άλλες μικρές διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μεταξύ αυτών ήταν και η παραμονή του Ίβκοβιτς στον πάγκο της εθνικής Σερβίας μέχρι και το Μουντομπάσκετ, για ηθικούς λόγους, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Ωστόσο, τέτοιου τύπου διαφωνίες δεν θεωρούνται ικανές να χαλάσουν τη διάθεση των δύο πλευρών για συνεργασία.

http://www.balla.gr/?v=2&dbt=1&aid=8446

 
Top