Ολοκληρώθηκε το deal του αιώνα!
O Θρύλος αλλάζει σελίδα οριστικά και αμετάκλητα... Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα προχωράει ενωμένη και δυνατή, έχοντας εγγυητές ενότητας και προοπτικής δυο ανθρώπους που λατρεύουν παθολογικά τον Ολυμπιακό και θα προασπίσουν το ευοίωνο μέλλον του. Όσοι πίστευαν πριν λίγο καιρό ότι η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στο τέλμα, πήραν την απάντησή τους και ήταν εκκωφαντική όσο ποτέ. Ο Σωκράτης Κόκκαλης συζήτησε για τρεις ώρες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι δυο τους συνεχίζουν μαζί, με τον Έλληνα εφοπλιστή να αποκτάει την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ (67%), ενώ πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει ο νυν διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για το πλέον ιδανικό σενάριο, με την εμπειρία να συμπράτει με τα νιάτα, έχοντας ως στόχο το κοινό καλό του Ολυμπιακού!

Ίσως η μεγαλύτερη ημέρα στην ιστορία του κορυφαίου αθλητικού οργανισμού του τόπου, καθώς έχουμε αλλαγή σκυτάλης όσον αφορά την δύναμη μέσα στην ΠΑΕ, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης καλύπτει 50 εκ. για την ΑΜΚ και αποκτάει την πλειοψηφία των μετοχών, ενώ το 11% και η προεδρία παραμένουν στον Σωκράτη Κόκκαλη. Εν ολίγοις, υπάρχει μια σύμπραξη των δυο, θα υπάρξει ομαλή μετάβαση στο "αύριο" και για ένα εύλογο χρονικό διάστημα οι δυο τους θα συνεργαστούν προτού περάσει οριστικά η σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει μεγάλη ιστορία στον Ολυμπιακό, όπως και ο πατέρας του, Μιλτιάδης, κατά το παρελθόν.

Ο Θρύλος προχωράει ενιαίος και δυνατός, ο κόσμος βλέπει ότι υπάρχει μέλλον στην ομάδα και είναι έτοιμος να βάλει πλάτη για το καλό της ομάδας. Μιλάμε για μια ιστορική ημέρα, για το deal του αιώνια ανάμεσα σε δυο Ολυμπιακούς, οι οποίοι εδώ και χρόνια αποδεικνύουν με πράξεις ότι αγαπούν το σωματείο και είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να προοδεύει και να μεγαλώνει ο σύλλογος.

Εξερχόμενος λίγο πριν τις 19:00 από τα γραφεία, ο Σωκράτης Κόκκαλης ανακοίνωσε τα εξής, έχοντας το χαμόγελο στα χείλη: "
Επετεύχθη η συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και από δω και πέρα η ΠΑΕ ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι διεκδικούσε αυτά τα χρόνια. Είναι μια συνεργασία, η οποία έχει βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Με τη σειρά του, ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσθεσε: "
Όπως σας είπε και ο πρόεδρος που παραμένει πρόεδρος, ό,τι είπαμε και κάναμε, το κάναμε για το καλό, για το μέλλον, για την προοπτική και για την ελπίδα. Στο κοντινό μέλλον, έχουμε πολλά να πούμε. Η συμφωνία αυτή είναι ό,τι καλύτερο έρχεται τα επόμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό".

Όσοι φίλοι της ομάδας βρίσκονταν εκεί, φώναζαν "Ολυμπιακός, Ολυμπιακός", όντες ενθουσιασμένοι για όσα έρχονται. Το μέλλον διαγράφεται λαμπρό και ο κόσμος οφείλει να σταθεί δίπλα στην καινούργια προσπάθεια, στηρίζοντας αυτούς τους δυο ανθρώπους. Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος, δυνατός και έτοιμος για νέες στιγμές θριάμβων και δόξας!
 
Top