Επαφές με Χιμένεθ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου οι ερυθρόλευκοι είχαν επαφή με την πλευρά του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην λίστα με τους προπονητές.

Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης παρουσιάζεται θετικός για να έρθει και να εργαστεί στην χώρα μας και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Να σημειώσουμε ότι εκτός από τον Χιμένεθ, οι Πειραιώτες εξετάζουν και την λύση του Τάκη Λεμονή, ενώ δεν αποκλείεται στο τέλος να προκριθεί η περίπτωση του Αλέξη Αλεξανδρή ως πρώτος προπονητής.

Το γεγονός πάντως ότι ο Γιάννης Χρυσικόπουλος δεν επέστρεψε το απόγευμα της Τετάρτης στην χώρα μας από την Ισπανία, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει, δίνει τροφή στα σενάρια σχετικά με ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τεχνικό από την Ιβηρική Χερσόνησο. Αν αυτός είναι ο Χιμένεθ ή κάποιος άλλος, όπως ο Μανθάνο θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Σκέψεις και για Έλληνα τεχνικό

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις νωρίτερα από ποτέ κάποιοι στην ομάδα του Πειραιά θεωρούν πως η καλύτερη λύση για την άκρη του πάγκου από την στιγμή που δεν ήρθε ο Βαλβέρδε θα ήταν κάποιος Έλληνας τεχνικός, ο οποίος θα γνωρίζει τον Θρύλο και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Στο πλαίσιο αυτό έχει πέσει στο... τραπέζι το όνομα του Τάκη Λεμονή, ο οποίος βέβαια έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την Ομόνοια. Οι ετήσιες απολαβές του φθάνουν στις 800.000 ευρώ και το θέμα είναι αν σκέφτεται να αφήσει την Κύπρο για να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, εφόσον οι ερυθρόλευκοι του κάνουν πρόταση επιστροφής.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λεμονής ποτέ δεν έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που απομακρύνθηκε την δεύτερη φορά από τον Ολυμπιακό. Παρ' όλα αυτά είναι δηλωμένος γαύρος και αν προκριθεί η περίπτωση του, τότε δύσκολα να αρνηθεί.

Εκτός από τον Λεμονή, ο Σωκράτης Κόκκαλης εξετάζει και την λύση Αλέξη Αλεξανδρή, ωστόσο η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι αν είναι να ενεργοποιηθεί ως πρώτος προπονητής, αυτό θα γίνει μόνο αν στραβώσουν όλες οι περιπτώσεις που βρίσκονται πιο ψηλά από τον ίδιο.

Το πλάνο που υπάρχει στην παρούσα φάση είναι να εργαστεί ως βοηθός και κάποια στιγμή να αναλάβει πρώτος, όπως έχει συμβεί επανειλημμένος κατά το παρελθόν με τους Λεμονή, Γκόγκιτς και Προτάσοφ.

 
Top