AΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΛΑΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΟΥ

ΠΡΟΣ

ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ


Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Το Κερατσίνι και η Δραπετσώνα ζουν πλέον σε μια νέα Αυτοδιοικητική πραγματικότητα.


Συγκροτούν έναν ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ που γεννά μεγάλες προσδοκίες για μια ΝΕΑ εποχή. Η κοινωνία στο πρόσωπο του νέου Δήμου πρέπει να βρει όχι μόνο τον συμπαραστάτη στα προβλήματα της καθημερινότητας που είναι σημαντικά , αλλά και τον πολιτικό φορέα-θεσμό που με έμπνευση, όραμα και κυρίως προσήλωση στους στόχους θα φέρει κοινωνική συνοχή και συνολική αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου ζωής όλων ανεξαιρέτως των δημοτών.

O Λαός της Δραπετσώνας και του Κερατσινίου κατεξοχήν Δημοκρατικός, λαχταρά την πρόοδο, επικροτεί τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου και την ανάπτυξη, επιζητεί τη συμμετοχή και στηρίζει κάθε ανιδιοτελή προσπάθεια.

Έχουμε επίγνωση:

- Ότι σήμερα είμαστε ο 17ος σε πληθυσμό νέος Δήμος της πατρίδας μας.

- Ότι γειτνιάζουμε με το μεγαλύτερο τμήμα του επιβατηγού και εμπορικού λιμανιού του Πειραιά.

- Ότι εκκρεμούν μεγάλα αναπτυξιακά προγράμματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Αρκετά χρονιά.

- Ότι επείγουν πρωτοβουλίες και δράσεις που μπορούν να αυξήσουν τις θέσεις εργασίας στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε.

- Ότι απαιτούνται από τον Δήμο, πολιτικές και δομές που θα προστατεύουν και θα βοηθούν τις ασθενέστερες κοινωνικές και ευπαθείς ομάδες.

- Ότι απαιτούνται στοχευμένες πολιτικές στον πολιτισμό, στην παιδεία, στον αθλητισμό, στην νεολαία, στις γυναίκες και στην κοινωνική αλληλεγγύη και πρόνοια.

Θεωρώ ότι η συσπείρωση και η συστράτευση των Δημοκρατικών και Προοδευτικών δυνάμεων, αποτελεί την αναγκαία προϋπόθεση για να δρομολογηθούν οι λύσεις που δικαιούται και έχει ανάγκη ο Λαός της περιοχής μας.

Καλώ λοιπόν όλες τις Δημοκρατικές δυνάμεις, τους ενεργούς πολίτες να συστρατευθούμε γύρω από τους κοινούς μας στόχους, για ένα καλύτερο μέλλον.

Δημοκράτες και Δημοκράτισσες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας.

Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια, βρεθήκαμε σε κοινούς αγώνες για Δημοκρατία, για κοινωνική Δικαιοσύνη και πρόοδο, σε κοινές προσπάθειες για να κάνουμε τις πόλεις μας πιο ανθρώπινες.

Με την δική σας ψήφο, σας έχω εκπροσωπήσει 8 χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πολύ περισσότερα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Κερατσινίου, είτε ως Αντιδήμαρχος, είτε ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είτε ως απλός Δημοτικός Σύμβουλος.

Η συνέπεια και το μεράκι μου για προσφορά όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία και η γνώση που έχω αποκτήσει, η έμπρακτη αγάπη μου για τις δύο αυτές πόλεις όπου μεγάλωσα ζω και εργάζομαι μέχρι σήμερα σε συνδυασμό με την πολιτική και αυτοδιοικητική μου άποψη υπέρ ενός ισχυρού «Καλλικρατικού» Δήμου, μου δίνουν το δικαίωμα να διεκδικήσω την ηγεσία της Δημοκρατικής μας παράταξης, για τις εκλογές του προσεχούς Νοέμβρη.

Και τούτο, γιατί πιστεύω ότι μπορώ, με τους άξιους συνεργάτες μου και τη δική σας στήριξη και συμμετοχή να οδηγήσουμε την παράταξη στη Νίκη, τη Δραπετσώνα και το Κερατσίνι στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Φιλικά

Λάλος Κανέλλος

Γραφείο: Λ. δημοκρατίας 17, 3ος όροφος, Τηλ: 2104616334


 
Top