Η Φιλολογική Στέγη Πειραιά και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Πειραιά κατάφεραν για άλλη μια φορά με την άψογη συνεργασία τους να μας δώσουν μια πολύ εξαιρετική Μουσικοθεατρική Παράσταση στις 21 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στην αίθουσα της Ελληνογαλλικής Σχολής Saint Paul.
Ότι και να πούμε λίγο θα είναι, όλοι οι συντελεστές ήταν άψογοι και μας ευχαρίστησαν με το παραπάνω για την μεγάλη προσέλευση και την προσήλωση.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Ωδείου Τερψιθέας, στον Θίασο του Εκλεκτού Ηθοποιού και Σκηνοθέτη κ. Μάνου Χατζηγεωργίου, στους τραγουδιστές, στους χορευτές και τους μουσικούς.
Ένα μεγάλο και καλοδουλεμένο πρόγραμμα με τον γενικό τίτλο «Μικρές και Μεγάλες Ιστορίες» που μας καθήλωσε και μας κατευχαρίστησε.
Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους Προέδρους κ.κ Γιάννη Χατζημανωλάκη και Βασίλη Παπαηλιού, της Φιλολογικής Στέγης και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Πειραιά, αντίστοιχα.
Ανάμεσα στους παρευρισκομένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Πρόεδρο του Ζήνωνα κ. Αγγελική Μπουλιέρη, τον Πρόεδρο του ΦΟΙΒΟΥ και Δημοσιογράφο κ. Σπύρο Κουσουρή, τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων κ. Γιώργο Νικολάου, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Κουβάτσο, τον Τοπογράφο κ. Βασίλη Γκουντούμη, τον Ιστορικό κ. Δημήτρη Κρασονικολάκη, τον Παύλο Μπαλόγλου και την Αμαλία Λεοντακιανάκου, του ΟΔΕΓ και της Φιλολογικής, τον Τραγουδιστή κ. Γιάννη Θωμόπουλο, τον Ιατρό κ. Γιάννη Οικονομίδη.
Ήταν μια εκδήλωση αξιώσεων που ανέβασε τον Πολιτισμό του Πειραιά και καλό θα είναι να βλέπουμε τακτικά καλές και σοβαρές προσπάθειες.

Ρέα Αγγελομάτη

 
Top