Ο Πειραϊκός Λαός και ιδιαίτερα οι δημότες του Β΄ Διαμερίσματος έκπληκτοι παρακολουθούν το Δήμαρχο Πειραιά να προετοιμάζει νέο «κούρεμα» των δικαιωμάτων τους.
Σαν να μην έφτανε η οικονομική κρίση και τα παντός είδους μέτρα, η δημοτική αρχή προχωρά στην εκμίσθωση ιδιωτικοποίηση της πλαζ Βοτσαλάκια, αποκλείοντας ουσιαστικά τον απλό Πειραιώτη από τις παραλίες.
Επιχειρείται το ξεπούλημα μίας παραλίας – φιλέτο, προς ικανοποίηση των ιδιωτικών συμφερόντων. Το μικρόβιο του μνημονίου, φαίνεται πως έχει μολύνει για τα καλά τη δημοτική αρχή του κ. Μιχαλολιάκου (ευτυχώς κάποιοι αντιδρούν) που απροκάλυπτα υπερασπίζεται την ελεύθερη είσοδο των πάσης φύσεως ιδιωτικών αρπακτικών, ζητώντας εισιτήριο από τον οικονομικά χειμαζόμενο Πειραιώτη – συμπολίτη μας.
Φτάνει πιά! Είναι η ώρα ΟΛΟΙ να αναλάβουμε δράση για να εμποδίσουμε την επιβολή νέων χαρατσιών από ξένους και εγχώριους Τροϊκανούς. Η ελεύθερη πρόσβαση στις ακτές, αποτελεί δικαίωμα του κάθε Πειραιώτη.
Κάτω τα χέρια από τα μπάνια του πειραϊκού λαού που δεν διαθέτει πισίνες και αγαπά την θάλασσα της πόλης του.
Τα Βοτσαλάκια πρέπει να μείνουν ανοιχτά για την πειραιώτικη οικογένεια. Ο κύριος Δήμαρχος σύντομα θα απολαύσει την ελεύθερη βουτιά του στις δημοσκοπήσεις και στις εκλογές που σιγά – σιγά πλησιάζουν γιατί το λάθος μία και μοναδική φορά έγινε και δεν θα ξαναγίνει.

ΠΕΤΡΟΣ ΣΤ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ
 
Top