Επιθετική αιχμή ο Πάντελιτς
Με τον Μάρκο Πάντελιτς στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται, κατά πάσα πιθανότητα, να παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν φανέρωσε τα… χαρτιά του για την ενδεκάδα, στην προπόνηση του Σαββάτου, καθώς ετοιμάζεται να κάνει αρκετές αλλαγές, ώστε να πάρει το διπλό.
Ο Βάσκος κόουτς δεν έχει και πολλές επιλογές στην επιθετική γραμμή, καθώς ο Τζιμπούρ δεν έχει πολλές προπονήσεις, και ο Μιραλάς αναμένεται να είναι στα άκρα.
Οι Ντιόγκο και Φετφατζίδης θα είναι εκτός αποστολής, καθώς ο Ισπανός τεχνικός τους «έκοψε» για καθαρά λόγους τακτικής. Εν αντιθέσει με τον Καζίμ, ο οποίος θα πάρει, λογικά, κάποια λεπτά συμμετοχής.
Σχετικά με το πιθανό σχήμα ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αβραάμ και Μέλμπεργκ και αριστερό μπακ ο Χολέβας.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο και μπροστά τους ο Ιμπαγάσα. Στις πτέρυγες θα είναι οι Μιραλάς και Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Πάντελιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Τζιμπούρ, Ορμπάιθ, Μακούν και Καζίμ.
 
Top