Εκδήλωση λογοδοσίας της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά πραγματοποιείται, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014, ώρα 17:30, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, (Λουδοβίκου 1 - Πλατεία Οδησσού, 2ος όροφος), στο πλαίσιο της διαμόρφωσης μιας σύγχρονης Δημόσιας Διοίκησης, διαφανούς και αποτελεσματικής, στην υπηρεσία του πολίτη.



Η εκδήλωση αποτελεί μια καινοτόμα, πιλοτική, πρωτοβουλία και συνδιοργανώνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΒΕΠ), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΒΕΠ) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς (ΕΕΠ).



Στόχος είναι να υπάρξει ουσιαστική και τακτική, δημόσια διαβούλευση ανάμεσα στα στελέχη των Διευθύνσεων της Π.Ε. Πειραιά με τους πολίτες και τους φορείς τους, προκειμένου να υπάρχει κοινωνική συμμετοχή στην διαμόρφωση των στόχων της Δημόσιας Διοίκησης, η οποία- με την σειρά της- οφείλει να αιτιολογεί δημόσια και τεκμηριωμένα τις αποφάσεις, τις πρακτικές και εν γένει την αποδοτικότητα των ενεργειών της.



Στην διάρκεια της εκδήλωσης, τα στελέχη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης θα παρουσιάσουν σε σύντομες ομιλίες τον ρόλο του κάθε Τμήματος της Διεύθυνσης, τη λειτουργία του και τους στόχους του, παραθέτοντας ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, μεταξύ άλλων, για:

• Τη μετανάστευση των νέων, κατά επάγγελμα και κατά τόπο προορισμού.

• Τα αποτελέσματα ελέγχων σε εμπορικά καταστήματα. Και

• Τη μεταποιητική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Θα απαντηθούν ερωτήσεις πολιτών και θα γίνουν σύντομες παρεμβάσεις από το ακροατήριο.


http://www.pireasnews.gr/
 
Top