Θα συνεχίσει και του χρόνου το πρωινό…

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Η Σάσα Σταμάτη θα παραμείνει στη θέση της καθώς αυτή είναι και η επιθυμία των παρουσιαστών. Λογικό. Είναι πολύ κοντά τους. Σουαρέ καφεδάκια στο σπίτι, σκούπισμα σφουγγάρισμα… τα πάντα όλα.

Αντικειμενικά τώρα η φετινή τετράδα των συνεργατών ήταν από τις πιο δυνατές και αυτό έχουν να λένε όλοι στον ΑΝΤ-1. Ξύπνησε ο Θέμης… η Σάσα έπαιζε περισσοτερο με το βιολί και το μαλλί της ο Άρης ένας κομιλφό αλήτης και η Μαίρη;

Σύμφωνα με πηγές, στους διαδρόμους ακούγεται πολύ έντονα πως δεν έδειξε όλα τα ταλέντα της… στη θέση αυτή. Λίγο η ξινίλα της και οι απόψεις της λίγο ότι δε μιλούσε σχεδόν καθόλου όταν μιλούσε η Σάσα, λίγο το λαϊκο περιβάλλον που δεν ταιριάζει μαζί της… έφεραν το τέλος.

Ωστόσο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κανάλι ώστε να παρουσιάσει μόνη της εκπομπή. Άλλωστε αυτό της είχαν υποσχεθεί απο τον Μάρτιο και δεν το έκαναν.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αφού η Συνατσάκη θα μιλήσει με τους ανθρώπους του καναλιού. Όσο για τη συνεργασία που ακούγεται να έχει μαζί με τον Ουγγαρέζο; Δράκος είναι καιως όπως όλα δείχνουν εκείνος θα παραμείνει στονMega… εκτός εάν…
 
Top