Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μετά το τέλειο φινάλε σε μια τέλεια σεζόν. Έξι «ερυθρόλευκες» συμφωνούν μιλώντας στο osfp.gr...

Η σεζόν 2014-2015 έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Έχοντας σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης από το βράδυ του Σαββάτου, της 25ης Απριλίου μετά τον αλησμόνητο τελικό κόντρα στην Σαμπαντέλ απέμενε μια ακόμη...υποχρέωση που δεν ήταν άλλη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, όντας συγκλονιστικές σε έναν ακόμα τελικό νίκησαν τη Βουλιαγμένη και πανηγύρισαν πανάξια την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έξι από τις «ερυθρόλευκες» πρωταγωνίστριες μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr ) συμφώνησαν στον ονειρικό χαρακτήρα που απέκτησε η φετινή σεζόν.

Ασημάκη: «Ονειρεμένο φινάλε»
Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Ήταν ένα ονειρεμένο φινάλε στη φετινή σεζόν γιατί τώρα που την κοιτάω προς τα πίσω ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η χρονιά που κάναμε, όλο το χρόνο και για μένα προσωπικά ήταν ιδιαίτερη αφού υπήρχε μεγάλη ψυχολογική φόρτιση. Ωστόσο χαιρόμαστε πάρα πολύ που τελείωσε με αυτό τον τρόπο. Δυστυχώς δεν τελείωσε το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια, αλλά όπως και να έχει χαιρόμαστε γιατί πετύχαμε όλους τους στόχους. Τη φετινή χρονιά τη βίωσα σαν την πιο δύσκολη στην καριέρα μου. Ήταν πολύ γεμάτη σεζόν με πολλά ωραία πράγματα και σκληρή δουλειά. Χρειάστηκε πολύ δουλειά και με τον εαυτό μου».

Διαμαντοπούλου: «Μας αξίζει και είναι μόνο η αρχή»
Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Η φετινή σεζόν μόνο ως πετυχημένη και ονειρική μπορεί να χαρακτηριστεί. Είμαστε πολύ χαρούμενες γιατί είχαμε παλέψει πάρα πολύ και για το πρωτάθλημα και για το Ευρωπαϊκό. Πιστεύω ότι μας αξίζει, το πήραμε δίκαια και ελπίζω να είναι μόνο η αρχή όλα αυτά και να συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο ρυθμό και του χρόνου. Η αλήθεια είναι ότι θα δυο άσχημα παιχνίδια που προηγήθηκαν, μας έριξαν πολύ ψυχολογικά αλλά όταν παίζεις έναν τελικό πρέπει να τα ξεχνάς όλα και να επικεντρωθείς εκεί. Παίξαμε πολύ διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια, με ψυχή και αυτό φάνηκε και από το σκορ και από τον τρόπο που πανηγυρίζαμε το κάθε γκολ».

Μπιανκόνι: «Καθαρίσαμε το μυαλό μας»
Ρόμπερτα Μπιανκόνι: «Ξεκίνησα με αυτό το όνειρο και τελείωσα με αυτό το όνειρο. Μαζευτήκαμε στο σπίτι μου και μιλήσαμε όλη η ομάδα. Μιλήσαμε για τα προβλήματα μας και εξηγήσαμε γιατί δεν είχαμε παίξει καλά στα δυο τελευταία παιχνίδια. Καθαρίσαμε το μυαλό μας και τα δώσαμε όλα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ περήφανη για αυτή την ομάδα.

Μ. Πλευρίτου: «Το είχαμε υποσχεθεί η μια στην άλλη»
Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Το αποδείξαμε μέσα στο νερό. Το είχαμε υποσχεθεί η μια στην άλλη γιατί δεν ήταν πρόσωπο αυτό που δείξαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια και ζητάμε συγνώμη από τους οπαδούς μας και πρώτα απ' όλα από τους εαυτούς μας.
Σίγουρα μας δίνει μια μεγάλη ώθηση να βλέπουμε τον κόσμο μας αλλά πιστεύω ότι το ευχαριστιέσαι περισσότερο όταν είσαι στην έδρα του αντιπάλου και παίρνεις το πρωτάθλημα, όπως πέρσι».

Ε. Πλευρίτου: «Η αρχή μιας ιστορίας»
Ελευθερία Πλευρίτου: «Ήταν μια επιτυχημένη χρονιά, καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους που είχαμε βάλει από το ξεκίνημα της σεζόν. Ελπίζουμε να είναι η αρχή μιας ιστορίας και να πανηγυρίσουμε και του χρόνου πολλές επιτυχίες. Μπορεί να ξεκινήσαμε με άγχος αλλά με την βοήθεια του κόσμου και τη συγκέντρωση που
Σίγουρα μας βοήθησε και τους ευχαριστούμε πολύ και ελπίζω να έρχεται συνέχεια να μας υποστηρίζει. Πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας ιστορίας που θα είναι λαμπρή».

Σώρα: «Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος»
Μαρία Σώρα: «Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να τελειώσει η χρονιά, γιατί καλό είναι το Ευρωπαϊκό αλλά ο Ολυμπιακός θέλει τους περισσότερους τίτλους που μπορεί να κατακτήσει. Όπως είχε δηλώσει ο κύριος Χάρης, μια χρονιά χωρίς να έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα ήταν μια αποτυχημένη χρονιά. Πιστεύω ότι σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που αποβάλλαμε το άγχος και αποδείξαμε ότι δίκαια είμαστε πρωταθλήτριες Ευρώπης. Παίξαμε με ψυχή, βάλαμε μυαλό, καταλάβαμε ότι είναι η τελευταία μας ευκαιρία και αποδείξαμε ότι μέσα στο σπίτι μας δεν περνάει κανείς».

 
Top