Νικητής για άλλη μια φορά έφυγε ο Ολυμπιακός από το Ιλίσιο, όπου νλικησε και πάλι τον Παναθηναϊκό με 7-8 και έκανε 2-0 τις νίκες του στην σειρά των τελικών της Α1 πόλο ανδρών.

Έπειτα από τέσσερις άνετες επικρατήσεις φέτος κόντρα στους «αιώνιους», με αποκορύφωμα το προχθεσινό συντριπτικό 16-2, ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αυτή τη φορά, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε πάθος, ενέργεια, αλλά και τον Φίλιππο Καραμπέτσο σε πολύ καλή μέρα.

Από τους «πράσινους» έλειψε, για να στείλουν το παιχνίδι τουλάχιστον στα πέναλτι και να κάνουν... πιο ενδιαφέρον τη σειρά, ήταν το καθαρό μυαλό, που τους στέρησε τη δυνατότητα να εκδηλώσουν επίθεση στην εκπνοή, όπως και σε αρκετές ακόμη περιπτώσεις στα τελευταία λεπτά, αφού είχαν εξαντληθεί από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Θρύλο.

Για τους ερυθρόλευκους, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με τρία υπέροχα γκολ, ενώ από κοντά ακολούθησαν ο Μαλιαράκ (δύο γκολ, το πρώτο και το τελευταίο της ομάδας του), αλλά και ο πολύπειρος γκολκίπερ Δεληγιάννης, που επανήλθε εντυπωσιακά από τον τραυματισμό του.

Επόμενο ραντεβού των δύο «αιωνίων» την Τρίτη (02/06) στις 19:00, στον Πειραιά, όπου ο Ολυμπιακός θα είναι το φαβορί για να φτάσει σε 3-0 νίκες και να σηκώσει την κούπα ΚΑΙ φέτος!

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-3, 3-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παπαδόγκωνας 2, Θεοδωρόπουλος 2, Αφρουδάκης 1, Καλογεράκος 1, Κουρλιάφτης 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος 3, Μαγιαράκ 2, Κολόμβος 1, Φουντούλης 1, Μουρίκης 1

 
Top