Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Νικόλας Δεληγιάννης, μίλησε στο Sport 24 Magazino για το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών της Α1΄ πόλο ανδρών.

Αναλυτικά:

Για την δυσκολία του 2 τελικού με τον Παναθηναϊκό σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα χάναμε τον ρυθμό. Φάγαμε και κάποια αστεία γκολ, παρόλ΄ αυτά καταφέραμε και πήραμε διαφορά και κρατήσαμε το παιχνίδι στο τέλος. Είχαμε στο μυαλό μας να καθαρίσουμε το ματς από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μας. Δεν κερδίζονται τα παιχνίδια έτσι. »

Αν αυτό το παιχνίδι θα επιδράσει ευεργετικά ενόψει του τρίτου τελικού: «Θα προσεγγίσουμε σωστά το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πιο συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί για να τελειώσουμε την σειρά και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπούμε στο παιχνίδι για να το τελειώσουμε στα πρώτα λεπτά. Θα δείξουμε περισσότερη υπομονή και θα χτίσουμε σιγά σιγά τη διαφορά.»

Για τον Παναθηναϊκό: «Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Παναθηναϊκό που έφτασε στους τελικούς. Τον έχουμε κερδίσει πολλές φορές φέτος με μεγάλη διαφορά. Το σημερινό παιχνίδι είναι σίγουρα ένα κέρδος για το μέλλον του.»

Για τα νέα παιδιά της ομάδας: «Ο Ολυμπιακός εδώ και πολλά χρόνια βγάζει νέα παιδιά ή παίρνει με μεταγραφή μικρούς αθλητές, τους μαθαίνει το πόλο και την φιλοσοφία που πρέπει για να βοηθήσουν την μεγάλη ομάδα.»

 
Top