Οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη, προπονητή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, της αρχηγού Φιλιώς Μανωλιουδάκη και της "υπαρχηγού" Άλκηστης Αβραμίδου, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Παυλίδης: «Γεννημένες για μεγάλα πράγματα»

Ο πρωτομάστορας των επιτυχιών, Χάρης Παυλίδης δήλωσε μετά το ονειρεμένο φινάλε της σεζόν: «Ήταν μια μαγική χρονιά για τα κορίτσια και για εμένα. Μετά το περσινό δεν πίστευα ότι μπορεί να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο. Τα κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Περάσαμε πολλά, ακούσαμε διάφορα αμφισβητηθήκαμε τις τελευταίες ημέρες. Θεωρώ ότι δώσαμε τις απαντήσεις μας και κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μαζί με τον τελικό του Πρωταθλητριών. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη. Ευχαριστώ τη διοίκηση και όλα τα παιδιά που δουλεύουν στον Ολυμπιακό και δίνουν και την ψυχή τους για αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ και τον κόσμο γιατί πρώτη φορά είδα σε αγώνα πόλο ανδρών και γυναικών τέτοιο παλμό. Όταν είδα αυτή την ατμόσφαιρα ήμουν σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να χάσουμε και το είδα και στα μάτια των κοριτσιών. Σας ευχαριστώ όλους! Νομίζω ότι το μέταλλο αυτής της ομάδας δείχνει ότι είναι γεννημένες για μεγάλα πράγματα».



Μανωλιουδάκη: «Ο χαρακτήρας και το μέταλλο του Ολυμπιακού»

Η αρχηγός του Θρύλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Ήταν μια ονειρεμένη χρονιά για εμάς που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό που δημιουργήθηκε στο τέλος αδικεί την εικόνα της όμορφης ατμόσφαιρας και πάνω από όλα δεν αρμόζει σε σωματείο σαν τη Βουλιαγμένη. Ήταν άψογα όλα τα παιδιά στην εξέδρα και δεν κατάλαβα να δημιουργήθηκε κάτι που να τους προκάλεσε τέτοιο θυμό και ένταση, ώστε να αποχωρήσουν. Έχω βρεθεί και εγώ στη θέση τους να χάνω αλλά παρέμεινα να παλεύω μέχρι το τέλος. Σημασία έχει ότι δείξαμε χαρακτήρα και μέταλλο αντάξια του Ολυμπιακού κάνοντας από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Οι νίκες κρίνονται στις τρεις ξέραμε ότι η Βουλιαγμένη θα αντιδράσει αλλά στον 5ο τελικό δείξαμε τι έπρεπε να έχει συμβεί νωρίτερα».



Αβραμίδου: «Είναι μόνο η αρχή»

Η υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου πανευτυχής τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα μαγικό φινάλε για τη φετινή χρονιά. Άλλαξε η ψυχολογία μας και τα καταφέραμε. Είπαμε ότι θα παίξει η μια για την άλλη, χωρίς άγχος, δεν είχαμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν. Ξέραμε ότι είχαμε κάνει δυο άσχημα παιχνίδια και το μόνο που έμενε ήταν να παίξουμε ελεύθερα. Ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα. Σκέφτομαι ότι είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πολύ καλές βάσεις σε αυτή την ομάδα. Να συνεχίσουμε έτσι υπάρχει ταλέντο και η συμβολή του Χάρη και η στήριξη από τον Ολυμπιακό σε αυτή την προσπάθεια. Αισθάνομαι πάρα πολύ περήφανη για την ομάδα μου. Είναι μοναδικές. Η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα όταν από 2-0 γίνεται 2-2 η σειρά είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Εμείς τα καταφέραμε και κάναμε αυτό που είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς, πήραμε το Ευρωπαϊκό και το πρωτάθλημα».

 
Top