Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε η Γενική Διευθύντρια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία χαρακτήρισε απόλυτη δικαίωση τη φετινή χρονιά για τη γυναικεία ομάδα πόλο.

Πρόσθεσε πως η στάση της Βουλιαγμένης στον πέμπτο τελικό δεν ήταν η πρέπουσα, θεωρεί πως η σειρά με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς των ανδρών θα τελειώσει οριστικά την Τρίτη, ενώ αποκάλυψε και τον νέο τεχνικό της ομάδας βόλεϊ γυναικών, που είναι ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στο Sport 24 Radio 103,3

Για το γεγονός ότι η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να είναι στο F6 του Champions League:

"Λόγω ατυχίας δεν μπορέσαμε να είμαστε στο F6, θεωρώ ότι αν είχαμε προκριθεί θα κατακτούσαμε τον τίτλο, με τις ομάδες που είδα στην διοργάνωση. Θεωρώ ότι ήταν κρίσιμη η ήττα από την Μπαρτσελονέτα".

Για την σειρά των τελικών στην Α1 πόλο ανδρών:

"Την Τρίτη θεωρώ ότι τελειώνει η σειρά των τελικών, ήταν εύκολοι οι δύο προηγούμενοι τελικοί και πιστεύω ότι με τον τρίτο τελικό θα ολοκληρωθεί μια πετυχημένη σεζόν".

Για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού:

"Για τις γυναίκες η εξέλιξη της σεζόν ήταν η απόλυτη δικαίωση. Η Βουλιαγμένη δεν έχει σχέση με την Βουλιαγμένη του παρελθόντος, έχει αποδυναμωθεί, όμως κατάφερε να χτυπήσει δυο παιχνίδια αν και υπήρχε εύνοια από την διαιτησία για την Βουλιαγμένη, γιατί θεωρώ ότι η σειρά θα μπορούσε να τελειώσει στον 3ο τελικό".

Τι προβλήματα υπήρχαν κατά την διάρκεια της σεζόν στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού:

"Πάντα υπάρχουν προβλήματα. Η γυναικεία ομάδα ήταν σταθερή και είχε ανοδική πορεία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Βουλιαγμένη υπήρξε κούραση αλλά αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είχαμε κάτι σοβαρό. Για την νέα σεζόν θα τεθούν άλλοι στόχοι. Πρώτα απο όλα το Σούπερ Καπ που είναι νωρίς στην σεζόν, ενώ πλέον μπορούμε να λέμε ότι ένας από τους στόχους θα είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

Για όσα έγιναν στον 5ο τελικό με την Βουλιαγμένη:

"Είδα από την τηλεόραση το σημείο όπου ο προπονητής της Βουλιαγμένης εξερράγη. Θεωρώ απαράδεκτη την κίνηση, προσβλητική για το άθλημα και υποτιμητική για την οργάνωση και την Ομοσπονδία. Δεν επικροτώ όσους κακόβουλους από την κερκίδα είπαν κάποια πράγματα, όμως δεν περίμενα κάτι τέτοιο από την Βουλιαγμένη. Το πρωτάθλημα έπρεπε να λήξει με τις δύο ομάδες στην πισίνα. Έγιναν πολλές συστάσεις από την πλευρά μας, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να έρθει ο κόσμος και να δημιουργήσει οτιδήποτε. Δυστυχώς υπήρξαν κάποιοι κακόβουλοι και καταδικάζουμε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση".

Για την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού:

"Είναι αλήθεια ότι βγήκαμε εκτός στόχων, η ομάδα έκανε "κοιλιά" σε μια στιγμή που δεν έπρεπε να γίνει. Από την άλλη, ισχυροποιήθηκε ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιπες ομάδες και την στιγμή που ο Ολυμπιακός έκανε "κοιλιά", κορυφώθηκε η απόδοση του ΠΑΟΚ".

Για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού:

"Στο γυναικείο τμήμα θα σας ανακοινώσω ότι έχουμε κλείσει ξένο προπονητή, τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς και σύντομα θα γίνει η παρουσίαση του. Στο ανδρικό τμήμα βλέπουμε τόσο την ξένη όσο και την ελληνική αγορά για προπονητή".


http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top