Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που δεν ακούνε από το ένα ή το άλλο αυτί. Παρακάτω θα μάθεις ποιοι σταρ έχουν δυσκολίες με την ακοή τους...




H Χάλι Μπέρι -που υπήρξε θύμα κακοποίησης από πρώην σύντροφο της - έχασε το 80% της ακοής της στο αριστερό αυτί και μιλάει αρκετά συχνά για το πρόβλημα ακοής που έχει έτσι ώστε να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να δραστηριοποιηθούν σχετικά με την βία που μπορεί να βιώνουν και να κάνουν κάτι για την κατάσταση αυτή.

Ο Ρομπ Λόου διαγνώστηκε με παρωτίτιδα όταν ήταν μωρό γεγονός που του στοίχισε την ακοή του στο δεξί αυτί του. "Εύχομαι να μπορούσα να ακούσω καλά αλλά η αλήθεια είναι πως δεν σκέφτομαι καθόλου το γεγονός πως δεν ακούω από το ένα αυτί", είπε χαρακτηριστικά.


Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ επέμενε να κάνει μόνος του όλες τις σκηνές το 2013 όταν γύριζε την ταινία All Is Lost. Στην ταινία έπαιζε έναν ναύτη που ήταν στον Ινδικό ωκεανό και συνέχεια βυθιζόταν. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει το 60% της ακοής του στο αριστερό αυτί.


Η Τζόντι Φόστερ αποκάλυψε σε έναν δημοσιογράφο της Chicago Tribune πως δεν είναι πολύ καλή στο να φροντίζει τις δικές της ανάγκες και ειδικότερα αυτό το θέμα με την απώλεια ακοής που έχει αλλά και τους ιλίγγους. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει πιάσει ο φακός να φοράει ακουστικό.











 
Top