Ο τελικός ήθελε 3:01 για να τελειώσει αλλά διεκόπη με υπαιτιότητα της Βουλιαγμένης.

Τότε ο προπονητής του ΝΟΒ, Κώστας Δήμου, είχε αντιπαράθεση με την εξέδρα με αποτέλεσμα να υπάρξει μικρή διακοπή στο ματς. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έκαναν κάθε προσπάθεια για να επανέλθει η ηρεμία και το πέτυχαν, αλλά ο προπονητής της Βουλιαγμένης συνέχισε να προκαλεί.

Και τότε οι παράγοντες της ομάδας των νοτίων προαστίων πήραν την απόφαση να... αποχωρήσουν και να μην επιστρέψουν ξανά στην πισίνα. Μάλιστα όχι μόνο αποχώρησαν, αλλά πήραν την ομάδα και έφυγαν από το «Π. Καπαγέρωφ».

Αποτέλεσμα οι διαιτητές σε συνεργασίες με τους αλητάρχες του ματς να διακόψουν οριστικά τον αγώνα μετά από 20 λεπτά, διάστημα που περίμεναν μήπως και επιστρέψει ο ΝΟΒ. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, με αποτέλεσμα να κλείσει το φύλλο αγώνα, το ματς να κατακυρωθεί στον Ολυμπιακό, ενώ για τη διακοπή υπαίτιος ήταν η Βουλιαγμένη, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν και επιπτώσεις για την ομάδα του ΝΟΒ.

Η προκήρυξη προβλέπει τιμωρία της έδρας, αφαίρεση βαθμών, ενώ θα υπάρξει και τιμωρία για την αρχηγό του ΝΟΒ, Αντιγόνη Ρουμπέρση, καθώς δεν παραβρέθηκε στη γραμματεία για να υπογράψει και να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" τόσο οι διαιτητές όσο και οι αλητάρχες του ματς έκαναν συμπληρωματικές εκθέσεις για ό,τι έγινε στο «Π. Καπαγέρωφ». Κι αυτό διότι τόσο οι διαιτητές όσο και η Αστυνομία εγγυόνταν την ομαλή συνέχεια του ματς, μετά τη διακοπή, κάτι που δεν δέχθηκαν οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης.

Δείτε τι αναφέρουν στο φύλλο αγώνα:

«Στο 4.58 αποβλήθηκε η δεύτερη προπονήτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης Κική Λιόση, με κόκκινη κάρτα, για διαμαρτυρία. Στο 3.01, η ομάδα του ΝΟΒ ζήτησε από τους διαιτητές τμήμα των επισήμων που ήταν κοντά στον πάγκο και παράλληλα προς αυτήν να εκκενωθεί. Οι διαιτητές έπραξαν αυτό, όπως και πρότειναν να μεταφερθούν οι πάγκοι προς τη μεριά της γραμματείας. Και ενώ ο αστυνομικός διευθυντής εγγυήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μέχρι τέλους, παρόλα αυτά, ο ΝΟΒ αποχώρησε. Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών, όπως ο κανονισμός ορίζει, οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα σε βάρος του ΝΟ Βουλιαγμένης. Η αρχηγός του ΝΟΒ Αντιγόνη Ρουμπέση, μετά την παρέλευση των 40 λεπτών από τη διακοπή του αγώνα δεν προσήλθε για να υπογράψει και έτσι, το φύλλο αγώνα έκλεισε. Ακολουθεί συμπληρωματική έκθεση των διαιτητών».

 
Top