Στον έβδομο ουρανό πετούσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη λίγη ώρα μετά το τέλος του πέμπτου τελικού που βρήκε τον Ολυμπιακό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η διεθνής φουνταριστή των ερυθρόλευκων, η οποία ευτύχησε στην πρώτη της σεζόν στο Λιμάνι να στεφθεί πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευτυχισμένη!

Αναλυτικά η Ασημάκη είπε:

«Πιστεύαμε στον τίτλο και τον θέλαμε πολύ. Το πρωτάθλημα είχε πολύ δρόμο και αξίζουν μπράβο στη Βουλιαγμένη που κατάφερε να το φέρει στα ίσα. Σήμερα ήταν τελικός, μπήκαμε απ’ την αρχή δυνατά γιατί παίζονταν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ήταν μια χρονιά δύσκολη και γεμάτη, ευτυχώς τα καταφέραμε και πλέον επικρατεί ανακούφιση καθώς η σεζόν τέλειωσε και πήραμε όλους τους στόχους μας (και Ευρωπαϊκό)».

Στο αν έπαιξε ρόλο η ψυχολογία, απάντησε: «Σαφώς ψυχολογικά η Βουλιαγμένη ήταν πιο ανεβασμένη μετά την ισοφάριση, καθώς είχε παίξει καλά στα δύο τελευταία ματς, ενώ εμείς όχι και τόσο. Σήμερα, ωστόσο, έπαιξε ρόλο η έδρα μας, είχε πιο πολύ κόσμο ακόμα κι απ’ το Ευρωπαϊκό. Ήταν όλοι κοντά μας και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό».

Όσο για το πώς αισθάνεται η ίδια: «Ήταν ιδιαίτερη και δύσκολη σεζόν για μένα, λόγω και του θέματος που υπήρξε στην αρχή της. Ήταν απ’ τις πιο γεμάτες, έντονες, δύσκολες της πορείας μου. Χαίρομαι πολύ που πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό και τα κατακτήσαμε όλα».

 
Top