Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη επικράτησε με 3-0 στον τελικό της Ακαδημίας Κενταύρου Βριλησσίων.

Την 1η θέση στο "3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά" της ΕΠΣ Αθηνών το οποίο ολοκληρώθηκε στην Καλογρέζα το απόγευμα της Τετάρτης κατέκτησε η Κ-11 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Ιάκωβου Χατζηράπτη κέρδισε και τα 4 παιχνίδια που έδωσε στη διοργάνωση έχοντας πολύ καλή αγωνιστική και εξω αγωνιστική παρουσία. Στον όμιλο η ομάδα μας κέρδισε με 11-0 το Γαλάτσι, με 7-1 τον Άτλα Κυψέλης και με 7-0 τον Ποσειδών Ηρακλείου. Στον μεγάλο τελικό ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Κενταύρου Βριλησσίων και "σκαρφάλωσε" στην κορυφή. Τα γκολ στον μεγάλο τελικό σημείωσαν οι: Μπουμπουλίμας, Δρόσος, Παρασκευάς.

Ο προπονητής της ομάδας με την ολοκλήρωση του τουρνουά σημείωσε: "Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Σ' αυτή την ηλικία μας ενδιαφέρει η μάθηση, η ατομική βελτίωση και η διασκέδαση και μετά το αποτέλεσμα. Αφού μπορούμε και να συνδυάζουμε όλα είμαστε ευχαριστημένοι. Καλή χρονιά σε όλους".

Η σύνθεση της Κ-11 του Ολυμπιακού: Στρατούρης Σπύρος, Παρασκευάς Γιάννης, Καραμπάγιας Παναγιώτης, Βασιλάκος Μανώλης, Τόλι Διονύσης, Λεγάκης Άγγελος, Ρουμελιώτης Σεραφείμ, Μπουμπουλίμας Θωμάς, Καστόρας Αναστάσιος, Γεωργάτος Νίκος, Γεωργούλιας Γιώργος, Φουστέρης Νίκος, Μαντζουράτος Σπύρος, Μελαδάκης Άγγελος, Τουλγέρογλου Γιάννης, Μπατσιάκος Κώστας, Διαμαντόπουλος Φάνης, Δρόσος Γιάννης, Αθανασίου Στέφανος.
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/1131.html
 
Top