Μιλώντας στο "gazzetta.gr" ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός ,διέψευσε με τη σειρά του τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ασίγκμπα να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε ότι για τον παίκτη ενδιαφέρονται ομάδες της Super League.

Εδώ και λίγες ώρες δημοσίευμα θέλει τον Ολυμπιακό να έχει έρθει σε συμφωνία με την Παναχαϊκή για την απόκτηση του Ασίγκμπα, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Αχαΐας διέψευσαν, όπως αναφέραμε, αυτό το γεγονός - κάτι που έκανε κι ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Σπανός με δηλώσεις του.

Ο έμπειρος κόουτς, αφού δήλωσε την παντελής άγνοιά του για το θέμα, τόνισε ότι τον 26χρονο Γκανέζο δεξί μπακ «κοιτούν» ομάδες από τη Super League.

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα μπορούσε να σταθεί σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ.

«Δεν υπάρχει αυτό που γράφεται. Ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες της Super League, ξέρω ότι υπήρχε, αλλά τίποτα παραπάνω. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να πούμε. Αν υπήρχε θα με ενημέρωναν ότι ο παίκτης θα μείνει στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι ή δεν θα μείνει».

Η γνώμη σας για τον παίκτη; Ποια είναι τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν;

«Είναι δυνατός, γρήγορος και επαγγελματίας. Το βασικότερο απ' όλα είναι όμως ότι είναι σοβαρός από την ώρα που θα έρθει στο γήπεδο μέχρι τη στιγμή που θα φύγει. Είναι αυτό που λέμε "ο παίκτης του προπονητή", θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες που θα του δώσω και την τακτική που έχουμε. Ξέρει και μπάλα για τη θέση του, είναι για ανώτερη κατηγορία το παιδί».

Στο θεωρητικό σενάριο που θα τον ήθελαν οι «μεγάλοι» Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να σταθεί σ' αυτό το επίπεδο;

«Νομίζω ναι. Βέβαια, ξέρετε άλλο είναι το επίπεδο του Ολυμπιακού και άλλο των υπολοίπων, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ γι αυτό ή να υποτιμήσω και τις άλλες μεγάλες ομάδες. Αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός είναι στο ανώτατο επιπεδο που μπορέι να φτάσει μια ελληνική ομάδα κατά τη γνώμη μου».

Για την φετινή πορεία της Παναχαϊκής το σχόλιό σας;

«Είμαστε σε μια μεταβατική φάση. Έφυγαν κάποιοι παίκτες, θα έρθουν κάποιοι άλλοι... Ελπίζω με το νέο έτος να μπούμε στο πρωτάλημα ποιο δυνατοί».

Η ευχή σας για το νέο έτος;

«Στην κατάσταση που είναι η χώρα μας το μόνο που έχει σημασία είναι η υγεία. Για την Παναχαϊκή θέλω να ευχηθιώ να βρει το δρόμο της και να βγει στο γήπεδο όπως της αρμόζει. Μιλάμε για μια ομάδα που η θέση της δεν είναι στη Football League».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/blog-post_667.html
 
Top