Kαι από εκεί που είμασταν όλοι επιφυλακτικοί για το τι θα βλέπαμε στο ΣΕΦ κόντρα στην φορμαρισμένη Μπαρτσελόνα, αλλά και μετά τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού με Εφές, Κηφισιά και (λιγότερο) με Άρη, είδαμε ένα Θρύλο εξωπραγματικό, μία ομάδα που τσάκιζε κόκκαλα με την άμυνά της και με σημαντικά ανεβασμένα τα ποσοστά ευστοχία της.


Μεγάλο ρόλο έπαιξαν αρκετά πράγματα, όπως το διάβασμα του αντιπάλου από το προπονητικό τιμ, η διάθεση και δίψα των παικτών για νίκη, η μέρα που βρέθηκαν παίκτες-βαρόμετρα του πρωταθλητή, αλλά το μεγαλύτερο ρόλο τον έπαιξε η έδρα! 



Υπήρχαν στιγμές που η πίεση των παικτών του Ολυμπιακού μαζί με αυτή της εξέδρας είχε κάνει την Μπαρτσελόνα να μην ξέρει σε ποιο γήπεδο βρίσκεται, η στήριξη στους παίκτες της ομάδας μας τους έκανε να δίνουν τα πάντα σε κάθε φάση, πράγμα απαραίτητο σε αυτό το επίπεδο, σε κάθε αγώνα.


Έχουμε πει πολλές φορές ότι αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ με τις χαρές που μας έχει χαρίσει είναι αδιανόητο να παίζει μπροστά σε 3.000 - 4.000 κόσμο, ανεξάρτητα αντιπάλου, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι αν αυτή η ομάδα έχει την στήριξη που της αρμόζει είναι ικανή για μεγάλα πράγματα. 

Είδατε τι δήλωσαν οι παίκτες μετά το τέλος της αναμέτρησης, ειδικά οι νεοφερμένοι; Ας τα κρατήσουμε αυτά λοιπόν στο μυαλό μας, και ας φροντίσουμε από εδώ και στο εξής να είναι πάντα γεμάτο το ΣΕΦ... 
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/photos_31.html
 
Top