Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει το 15 στα 15 έως τώρα, με τους Πειραιώτες να έχουν ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο μόνο με νίκες και συνεχίζουν να βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον τους, με το Β' γύρο να προσφέρεται κι αυτός για ακόμα περισσότερα ρεκόρ.

Η ιστοσελίδα «eleconomista.com.mx» δίνει έμφαση στον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα που έχει ήδη κατακτήσει ο Ολυμπιακός, κάτι που δίνει μεγάλο ποσοστό και για τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδα στο τέλος της σεζόν, καθώς η διαφορά του Ολυμπιακού από το δεύτερο Παναθηναϊκό είναι ήδη στους 14 βαθμούς και είναι τόσο μεγάλη που προφανώς και είναι δύσκολο να καλυφθεί.

«Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα του έχει σχεδόν δώσει και το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός ηγείται της βαθμολογίας, όντας αήττητος στην Ελλάδα και όλα δείχνουν πως θα κατακτήσει στο τέλος το πρωτάθλημα. Έχοντας κερδίσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα στην ελληνική Superleague, είναι βέβαιο πως θα αναδειχτεί πρωταθλητής στο τέλος της σεζόν. Ο Ολυμπιακός είναι ο τέλειος μονάρχης στις ευρωπαϊκές λίγκες, καθώς κυριαρχεί όντας αήττητος, έχοντας 100% ποσοστό και την τρίτη καλύτερη διαφορά τερμάτων ανάμεσα στα δέκα πιο σημαντικά πρωταθλήματα της ηπείρου. Είναι επίσης ο πιο ισχυρός οικονομικά», όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.
http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/photo_70.html
 
Top