Oι δύο τελευταίες εμφανίσεις του Κώστα Σλούκα στην φετινή Ευρωλίγκα, με την Χίμκι στη Μόσχα ( 12:42 λεπτά συμμετοχής, 0/5 δίποντα, και 0 πόντοι), αλλά και η χθεσινή με τον Παναθηναϊκό στην Πόλη (15:51 λεπτά συμμετοχής, 0/3 δίποντα, 0/3 τρίποντα, 4/4 βολές και 4 πόντοι) έχουν αρχίσει να προκαλούν... μουρμούρες, τόσο σε κάποια οπαδικά φόρουμ της Φενέρ όσο και γενικότερα στους κύκλους της ομάδας. 

Η μεγάλη... διαφήμιση που του έγινε το καλοκαίρι ανέβασε τις προσδοκίες αφού αποκτήθηκε με τόσα χρήματα για να κάνει τη διαφορά, κάτι το οποίο δεν βλέπουν ακόμη στην Φενέρ αν και σε τέτοιες περιπτώσεις ο κάθε παίκτης θέλει ένα εύλογο χρονικό διάστημα προσαρμογής. 

Προφανώς οι Τούρκοι όμως μετά από τόσα χρόνια σπατάλης χωρίς... αντίκρυσμα, αποφάσισαν να γίνουν πιο αυστηροί. Θέλουν λοιπόν να δουν τον Σλούκα να κάνει τη διαφορά στα δύσκολα και όχι στα εύκολα παιχνίδια...

Με βάση τα λεγόμενά του, ο Σλούκας έφυγε για τον ρόλο που ήθελε να έχει στην ομάδα που θα είναι και όχι για τα χρήματα, μόνο που μέχρι στιγμής αν δει κάποιος πως πηγαίνουν τα πράγματα, δε θα βρει και τίποτα... τεράστιες διαφορές στο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με αυτόν που είχε στον Ολυμπιακό. Γιατί για ρόλο και οργάνωση παιχνιδιού, αν ο προπονητής του αφήνει την οργάνωση στον... Ντίξον σ'έναν αγώνα ντέρμπι, τότε πολλά μπορεί να καταλαβαίνει κανείς... 

Αν υπάρχει πάντως μία μεγάλη διαφορά σε σχέση με τον Ολυμπιακό, αυτή είναι ότι στον Θρύλο, την πιο πετυχημένη ομάδα της τελευταίας 7ετίας στην Ευρωλίγκα ήταν αναπληρωματικός του μεγάλου Βασίλη Σπανούλη ενώ στην Φενέρ είναι αναπληρωματικός του... Ντίξον! 

Επίσης, στον Πειραιά όταν ήταν σε άσχημη μέρα κανείς δεν μουρμούριζε παρά μόνο τον χειροκροτούσε...

Τα συμπεράσματα δικά σας... και δικά του! 


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/blog-post_9569.html
 
Top