Μετά τη νίκη μέσα στο άντρο της Ρεάλ Μαδρίτης στο κλασικό την περασμένη Κυριακή, η Μπαρτσελόνα γνώρισε την Τρίτη την ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό (74-62) και έζησε ξανά τον εφιάλτη των πλέι οφ της περασμένης σεζόν, αναφέρει χαρακτηριστικά Ισπανικό δημοσίευμα, που στη συνέχεια φιλοξενεί τα... παράπονα του Τσάβι Πασκουάλ για το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του : 

"Δύο παιχνίδια στο υψηλότερο επίπεδο μέσα σε μόλις 48 ώρες, δεν πρέπει να χρησιμεύσει ως δικαιολογία, αλλά αυτό συνέβη μόνο σε εμάς. Πρέπει να το δουν καλύτερα αυτοί που αποφασίζουν τέτοια πράγματα", είπε ο  Τσάβι Πασκουάλ μετά την επιστροφή από τον Πειραιά στην Βαρκελώνη. 

Οι  Μπλαουγκράνα να θυμίσουμε ότι έπαιξαν την Κυριακή (20:00) στην Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, και την Τρίτη (21:00) κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πολλές φορές μέσα στη χρονιά σε μία ομάδα. Άλλωστε και στα final four, 48 ώρες απόσταση υπάρχει από τον ημιτελικό στον τελικό γιατί όλοι γνωρίζουν ότι άλλο μπάσκετ και άλλο ποδόσφαιρο στον τομέα της κούρασης...





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/photo_31.html
 
Top