Πολύ καλά άρχισε για το Ελληνικό μπάσκετ το ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, αφού ο μεν Ολυμπιακός επικράτησε άνετα της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με 74-62 και έχτισε μία καλή διαφορά (+12) μιας και στον όμιλο του "θανάτου" όπως τον αποκαλούν όλοι, είναι πολύ πιθανό να παίξει διαφορά ακόμα και το ένα... καλάθι,ο δε Παναθηναϊκός πέρασε από την παγωμένη Κωνσταντινούπολη σαν... σίφουνας και επικράτησε της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πως είπατε; Έχασε ο Παναθηναϊκός;

Συγχωρέστε μας, αλλά μεθυσμένοι ακόμη από την εμφάνιση του Θρύλου με την Μπαρτσελόνα δεν είχαμε την όρεξη να δούμε τους... άλλους και μετά που ρίξαμε μια ματιά στ'αποτελέσματα, είδαμε στα αντικειμενικά (πάντα) σάιτ αλλά και σε  εκπομπές στην τηλεόραση πανηγυρισμούς για την... εμφάνιση, ύμνους και μαντεψιές για την συνέχεια!

Δυστυχώς δεν προσέξαμε τα... μικρά γράμματα που έλεγαν ότι οι πράσινοι ηττήθηκαν με 7 πόντους διαφορά (82-75).

Αντίθετα, είδαμε τεράστια σιγουριά για την υπερ-κάλυψη αυτής της διαφοράς στο ΟΑΚΑ (αν χρειαστεί) και όσο αρχίσαμε να προσέχουμε το... βάθος των δημοσιευμάτων, είδαμε ότι έπεσε... δοξασμένα, έχασε αλλά... νίκησε, κέρδος η ήττα, περισσότερα τα... καλά, σαν... νίκη, και ένα σωρό άλλες εξυπνάδες (δεν επιτρέπουν οι μέρες να το πούμε αλλιώς).

Εντάξει παιδιά, το πιάσαμε το νόημα... Αν αρχίσει και στο μπάσκετ η μαυρίλα πάει, το κλείσαμε το κατάστημα άρα πρέπει κάπως να... στηριχθεί η όλη ιστορία.

Να μη θυμίσουμε την αντιμετώπιση στον Ολυμπιακό σε ανάλογες περιπτώσεις γιατί η σύγκριση θα προκαλέσει πολλά γέλια...

Καλή χρονιά λοιπόν και... να τα πούμε;;;;

"Tρίγωνα κάλαντα μέσα στο παλέ....... ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ"! 

http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/2-euroleague-top-16_31.html
 
Top