«Βόμβες» έριξε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 radio 103,3».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 ευρώ για να βρεθούν οι δράστες της επίθεσης στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα.

Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Βλέπουμε με ιδιαίτερη απογοήτευση ότι επικρατεί η σιωπή σε μια πολύ σοβαρή υπόθεση που έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο και αναφέρομαι στη δολοφονική επίθεση κατά του δικηγόρου Αργύρη Λίβα. Μια υπόθεση που πέρασε στα «ψιλά» των ΜΜΕ και κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό, την στιγμή που διάφορες ανούσιες περιπτώσεις διογκώνονται και γίνονται πρώτα θέματα στα μέσα.

Και δεν είναι μόνον η υπόθεση του κ Λίβα. Είναι μια συνέχεια σε τέτοιες ιστορίες. Θυμίζω ότι πριν από λίγο καιρό ήταν ο κύριος Ζωγράφος που είχε δεχθεί δολοφονική επίθεση. Και στις δυο περιπτώσεις θα μπορούσαμε να έχουμε νεκρό άνθρωπο. Για χιλιοστά γλίτωσε ο κύριος Ζωγράφος, για χιλιοστά δε βρήκε η σφαίρα την αρτηρία στο πόδι του κ Λίβα. Μιλάμε δηλαδή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να θυμηθούμε τις επιθέσεις κατά του κυρίου Τσαχειλίδη; Κατά του κυρίου Κουρίδη; Ποιός διέταξε αυτά τα χτυπήματα και ποιός πλήρωσε για αυτά;

Για να μη γελιόμαστε όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα χτυπήματα έρχονται από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Που έχει καθημερινή τριβή με τον υπόκοσμο, με τις μυστικές υπηρεσίες, που απειλεί χωρίς φόβο από εταιρικά τηλέφωνα λες και δεν είμαστε σε ευρωπαϊκή χώρα με νόμους. Πόσοι παράγοντες και άνθρωποι του ποδοσφαίρου έχουν απειληθεί ξέρετε; Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα έχουν καταθέσει στην Αστυνομία. Όχι σε τηλεδίκες και σε στημένα πάνελ.

Για αυτούς λοιπόν τους λόγους και για να βοηθήσουμε κι εμείς στην διαλεύκανση και της δολοφονικής επίθεσης κατά του κ. Λίβα αλλά και όλων των προηγούμενων η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσφέρει 300.000 ευρώ σε όποιον δώσει κρίσιμες πληροφορίες που θα οδηγήσουν τις αρχές στην σύλληψη των δραστών της τελευταίας ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ επίθεσης αλλά και σε αυτές που προηγήθηκαν».

Για τις νομικές ενέργειες της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συκοφαντική εκστρατεία: «Κοιτάξτε, θα σας το πω ανθρώπινα. Εγώ για παράδειγμα αντί να ασχολούμαι μόνο με το αντικείμενο της Επικοινωνίας και του Τύπου, είμαι καθημερινά στα δικαστήρια. Για να το ξέρει και ο κόσμος μας, είναι ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ οι καταδικαστικές αποφάσεις, οι τελεσίδικες αποφάσεις, τα ασφαλιστικά μέτρα, που έχουμε νικήσει. Όποτε πάμε στο δικαστήριο με τους συκοφάντες τους συντρίβουμε αλλά αυτοί συνεχίζουν! Είναι αδίστακτοι. Δε φαντάζομαι ότι σε άλλη χώρα θα έγραφαν στα παλιά τους τα παπούτσια τη Δικαιοσύνη. Αυτοί το κάνουν γιατί αυτό είναι.

Εμείς είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα. Ο κ Μαρινάκης έχει επενδύσει ένα τεράστιο ποσό για να κάνει τον Ολυμπιακό μια από τις είκοσι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Άλλοι, όπως ο κ. Αλαφούζος για παράδειγμα, αγοράζουν σταθμούς, σάιτ, στήνουν τηλεδίκες και παραπλανούν τον κόσμο χύνοντας τόνους λάσπη. Γιατί το κάνουν; Γιατί αυτό μπορούν.

Προσπαθούν μέσω της πιο χυδαίας προπαγάνδας να επηρεάσουν δικαστήρια, θεσμικά όργανα, την κυβέρνηση. Δε βλέπετε τι κάνουν; Βάζουν φυτευτούς στην τηλεόραση ανθρώπους της νύχτας να λασπώνουν και να υβρίζουν. Σε ποιά άλλη χώρα θα συνέβαινε αυτό χωρίς συνέπειες;

Φτάσαμε να είναι ο κύριος Αλαφούζος τιμητής των πάντων. Λες και ο κύριος Αλαφούζος έφτασε στην Ελλάδα το 2011. Δεν ξέρουμε το παρελθόν; Ρουμανικοί στόλοι, οικολογικές καταστροφές, καταδίκες για λαθρεμπόριο, χρέη στο δημόσιο, δίκες που ξεχνιούνται στα συρτάρια για 7 χρόνια! Και βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και κάνουν τους τιμητές και κουνάνε το δάχτυλο στη Δικαιοσύνη. Τέτοιο θράσος. Σιγά λοιπόν μη σταματήσουν την συκοφαντική τους εκστρατεία για μια καταδίκη για συκοφαντική δυσφήμιση! Εδώ στέλνουν επιστολές στον Πρωθυπουργό, στον κύριο Τσίπρα και στους Υπουργούς, λες και δεν ξέρουν αυτοί ποιός είναι ο κ. Αλαφούζος και ποιοί οι συνεργάτες του».

Για τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο κύριος Μαρινάκης είναι μαχητής και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ο κύριος Μαρινάκης από παιδί είναι στο Καραϊσκάκη και τώρα που είναι οικονομικός κολοσσός έχει τη δυνατότητα να κυβερνήσει το πιο δύσκολο καράβι, τον Ολυμπιακό και να τον πάει όπως τον έχει πάει σε καλά νερά. Είναι ευλογία που μετά τον τεράστιο Σωκράτη Κόκκαλη βρέθηκε και ο κύριος Μαρινάκης και ηγείται. Και είναι και ευλογία η μετάβαση. Εννοώ όπως έγινε. Το είπε και ο κύριος Μαρινάκης για τη γιορτή των 90 χρόνων. Ότι είναι ευλογία ο τρόπος που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ άλλαξε εποχή αλλά και η σχέση Κόκκαλη-Μαρινάκη που είναι σχέση παραπάνω από φιλική και σχέση αλληλοσεβασμού».

Για τις μεταγραφές: «Δε θα γίνουν μεταγραφές, το έχουμε πει. Θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα του ρόστερ όπως έχει ζητήσει ο κύριος Σίλβα».

Για τον Ελαμπντελαουί και την φημολογούμενη πρόταση της Γουέστ Χαμ: «Επίσημη πρόταση δεν υπάρχει αλλά σας λέω ότι τα δέκα εκατομμύρια είναι λίγα».


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2015/12/300000.html
 
Top