Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων, ύστερα από συνεννόηση με τον Νομικό τους Παραστάτη κ. ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ, επέλεξαν ως Νομικούς Παραστάτες στην κρίσιμη συνεδρίαση της πλήρους ολομέλειας του Αρείου Πάγου (20/1/2011) για την υποστήριξη των θέσεων των συμβασιούχων κάθε μορφής, τον καθηγητή του Εργατικού Δικαίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. ΑΡΙ ΚΑΖΑΚΟ και τον δικηγόρο Αθηνών εξειδικευμένο στο Εργατικό Δίκαιο κ. ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ. Με τις αγορεύσεις τους ήδη έχουν αποδείξει ότι ήταν ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΥΤΟ!


- Ακούστε τα λόγια του κ. Καζάκου Άρι, καθηγητή του Εργατικού Δικαίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος ανέπτυξε το Νομικό πλαίσιο της υπόθεσής μας άψογα βασιζόμενος στους Νόμους που μας δικαιώνουν. Θα καταλάβετε ότι η εισήγηση του "κυρίου" Εισαγγελέα, δεν ήταν δική του, αλλά της κυβερνητικής εξουσίας! 
Δε μπορεί ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να εισηγείται αρνητικά, όταν τόσοι Νόμοι μας δικαιώνουν! Εκτός κι αν τα άκουγε αυτά πρώτη φορά και έγινε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, από "θαύμα". 


- Ο κ. Ρουπακιώτης Αντώνης δικηγόρος Αθηνών εξειδικευμένος στο Εργατικό Δίκαιο στις 20/1/2011, υπερασπίστηκε το δίκαιο του αιτήματός μας, με όλη του την ψυχή και μεγάλο του όπλο, όλα τα νομικά επιχειρήματα που είναι υπέρ μας... Τα λόγια του άγγιξαν τους Αρεοπαγίτες...


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝ/ΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ, Καλόνικου Έλενα,Τηλ. επικοινωνίας: 6972942274

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ:



 
Top