ΝΑΙ ΜΕΝ καλή η κίνηση του Ολυμπιακού να επισκεφτεί το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, ΑΛΛΑ... 

1) Η φιλανθρωπία και η κοινωνική ευαισθησία δεν αποτελούν εμπορεύσιμο είδος και για αυτό δεν θα πρέπει να "διαφημίζονται" ούτε να προβάλονται με τον τρόπο αυτό στα Media γιατί έτσι αποτελούν απλώς μια κίνηση "PR" (δημοσίων σχέσεων) ! Χάνουν αυτόματα την αναμφισβήτητα καλοπροαίρετη διάθεση του προσφέροντος. 

2) Το ποσό που προσέφεραν (20.000 ευρώ) είναι ένας κόκκος άμμου σε σύγκριση με τα χρήματα που αμείβονται οι ποδοσφαιριστές και τα χρήματα που "παίζονται" μέσα στις ΠΑΕ. 


3) Το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ έχει τις "πλάτες" της Κας Βαρδινογιάννη και άλλων κυριών και κυρίων της υψηλής κοινωνίας, είναι πολυδιαφημισμένο, ενώ στον αντίποδα υπάρχουν άλλα ιδρύματα που χρήζουν βοηθείας γιατί είτε έχουν φτωχούς πόρους είτε στερούνται πλήρως πόρων. Ενδεικτικά αναφέρω :

ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ έχει ανάγκη από ρούχα, σεντόνια, παπλώματα. Εάν έχετε ρούχα (παιδικά /γυναικεία/ανδρικά), σεντόνια, παπλώματα που δεν χρειάζεστε πια, το ίδρυμα αστέγων Κ.Υ.Α.Δ.Α. δέχεται καθημερινά προσφορές 8:00-3:00 στην ...Πειραιώς 35. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2105239465 και 2105246516, e-mail:
kyada@otenet.gr 


Το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ παιδικής προστασίας χρειάζεται βιβλία όλων των ηλικιών για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2104515387 ή επισκεφτείτε το site http://www.xatzikiriakio.gr/ 

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υποβαθμίσω το σημαντικότατο έργο, που είναι έργο ζωής για κάποια παιδιά, που προσφέρει το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ. 
Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι, όταν κάποιος θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να προσφέρει, δεν το διαλαλλεί και το "ψάχνει" κάπως το θέμα περισσότερο... 

Ευαγγελία Β. 
 
Top