Μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους της Τερψιθέας στον Πειραιά ήταν η παρουσία συνεργείου που καθάριζε και συμμάζευε τον χώρο πρασίνου στις πλατείες της περιοχής. Πολύ καιρό τώρα οι λιγοστοί χώροι πρασίνου που βρίσκονται στην περιοχή του Πειραιά είχαν παρατηθεί στην μοίρα τους και το γκαζόν είχε γίνει "δάσος".

Ευελπιστούμε ότι ο Πειραιάς θα αλλάξει μορφή και  οι δρόμοι θα καθαριστούν , γιατί μην ξεχνάτε ότι εκτός απο το πρόβλημα των σκουπιδιών και των κάδων υπάρχει και το πρόβλημα των βρώμικων δρόμων που τελευταία φορά που καθαρίστηκαν ήταν πριν απο πολλούς μήνες.

Καλό θα ήταν η καθαριότητα και ο καλλωπισμός να μην επικεντρωθεί πάλι μόνο στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά αλλά και στον ευρύτερο Πειραιά γιατί ο κόσμος είναι αγανακτισμένος.


Δυστυχώς αυτό που παρατηρήσαμε και δεν φέρει φυσικά ευθύνη κανένας απο τον Δήμο είναι ότι οι φοίνικες στις πλατείες έχουν προσβληθεί απο το γνωστό σκαθάρι που "μετακόμισε" στην χώρα μας την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων. Ευελπιστούμε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα επιληφθούν επι τους προβλήματος αυτού.

Ελπίζουμε να διορθωθούν και να καθαριστούν όλοι οι χώροι του Πειραιά γιατί εκτός απο λίγοι είναι και πολύ βρώμικοι.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΟΓΑΚΟΣ
 
Top