Σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου και τα συνθήματα εναντίον του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς της ομάδας τους με την Ξάνθη.


Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «παγώσει», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς Ολυμπιακού το θέμα Κουμορτζί (ουσιαστικά να κλείσει αρνητικά) και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα οδηγηθούν σε άλλη λύση στο μεταγραφικό «παζάρι».


Μάλιστα από τον Ολυμπιακό σχολίαζαν για τις αντιδράσεις των οπαδών του Πανιωνίου ότι «όταν άλλη ομάδα τους έπαιρνε τους παίκτες με προσφυγές δεν είχαν ανάλογη αντίδραση».


Το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα θα φανεί τις επόμενες μέρες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί, τελικά, για την απόκτηση άλλου παίκτη για τον κεντρικό άξονα ή θα μείνει ως έχει.


Από την Δευτέρα (10/1) ο Ντουντού βρίσκεται και πάλι στην Ελλάδα, έχοντας επιστρέψει από τη Βραζιλία όπου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επανόδου του στην αγωνιστική δράση.


Από την άλλη πλευρά στον άξονα υπάρχει και ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος πριν τραυματιστεί είχε αρχίσει να ανεβαίνει, αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μένει να αποδειχθεί αν θα είναι σε θέση να βρεθεί άμεσα σε καλή αγωνιστική κατάσταση.


Αγωνιστικά νέα δεν υπήρχαν τη Δευτέρα (10/1), καθώς οι παίκτες είχαν ρεπό.
ethnos
 
Top