Να υπάρξει εξορθολογισμός στον προϋπολογισμό του Καναλιού 1 του Πειραιά και να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα στους εργαζομένους, ζήτησε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Μίχας.
Ο κ. Μίχας, που υπενθυμίζεται συμμετέχει από τη θέση του απλού μέλους στο Δ.Σ. της ΔΗΡΑΠ, καταψήφισε τον προτεινόμενο από τη διοίκηση προϋπολογισμό για το 2011, ύψους 2,6 εκ. € και προανήγγειλε καταψήφισή του και στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς δεν υπήρξε προσπάθεια περιστολής των δαπανών παρά τις δεσμεύσεις του ιδίου του δημάρχου, με αποτέλεσμα ο φετινός προϋπολογισμός του Καναλιού 1 να κινείται στα ίδια επίπεδα - εάν όχι και παραπάνω - από τον αντίστοιχο περσινό.
Στην τοποθέτησή του ο κ. Μίχας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «Ουσιαστικά η πρόταση της διοίκησης είναι να μην γίνει καμία αλλαγή.
Εμείς διαφωνούμε, το Κανάλι 1 πρέπει να κάνει μια νέα αρχή, βασισμένη σε ένα βιώσιμο πλάνο, που πρέπει να εκπονηθεί με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στους συμπολίτες μας Πειραιώτες.
Ο Δήμος δεν μπορεί να τροφοδοτεί εσαεί και πλουσιοπάροχα ένα ραδιόφωνο που επιβιώνει αντιπαραγωγικά».
 
Top