Πρόχειρο και με πολλά ερωτηματικά και ελλείψεις το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά, με σημαντικότατα και μεγάλα έργα κόστους πολλών εκατομμυρίων ευρώ να υπολογίζονται «ενδεικτικά» από την δημοτική αρχή σε 1ευρώ.
Εισηγητής του τεχνικού προγράμματος ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου και όχι δημοτικός σύμβουλος με αντίστοιχες γνώσεις.
Θεωρώ ότι υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι άξιοι να αναλύσουν το θέμα και όχι να υποβαθμίζεται ο θεσμός τους και η αξίας τους.
Πράγματι υπάρχουν σύμβουλοι στον συνδυασμό του Δημάρχου που έχουν και γνώσεις και ικανότητες να εισηγηθούν και να τεκμηριώσουν το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου μας .
Κύριε Δήμαρχε η επιθυμία των πειραιωτών είναι να βλέπουν τους ανθρώπους που ψήφησαν να ασχολούνται ενεργά με την πόλη και όχι να απαξιώνονται από τους διορισμένους συνεργάτες σας.
Δεν καταλάβαμε την αιτία που δώσατε αποκλειστικό «Βήμα» στον Γεν. Γραμματέα Κον Στέλιο Διαμαντίδη να εισηγηθεί τα έργα που θα γίνουν στην πόλη μας και τα πιο σημαντικά από αυτά τα κοστολόγησε με 1ευρώ λέγοντας ότι δεν είναι «ώριμα» ακόμα.
Πως την μετρά την ωριμότητα ο κ. Διαμαντίδης; Πότε θα ωριμάσουν Κύριε Δήμαρχε;
Γιατί αυτά δεν τα λέγατε προεκλογικά;
Δυστυχώς με αυτό το τεχνικό πρόγραμμα το μόνο που καταφέρατε είναι να κοστολογήσετε το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ με 1 ευρώ λόγω «ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ».
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
"ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ"
 
Top