Το καλό με το διαδίκτυο είναι ότι ακόμα (!) μπορείς να πεις την άποψή σου χωρίς να μπορείς να την τεκμηριώσεις με αποδείξεις, αρκεί να θεωρείς, εντελώς υποκειμενικά, ενδείξεις κάποια στοιχεία που μαθαίνεις και τα συνδυάζεις με παλιότερες ειδήσεις.
Σήμερα λοιπόν επιθυμώ να κάνω μια τέτοια προσωπική σύντομη ανάλυση για τον χαμό των 2 νεαρών παλικαριών της ΕΛ.ΑΣ χθες το βράδυ.
Προσωπικά πιστεύω ότι το σκηνικό ήταν στημένο και σκοπό είχε το αιματοκύλισμα των Ελλήνων αστυνομικών.
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι για να κλέψουν 4 άτομα ένα περίπτερο θα πρέπει να ντυθούν με μαύρα ρούχα και μαύρες κουκούλες (πιθανώς να έχουν και αλεξίσφαιρα γιλέκα) και να φέρουν αυτόματα στρατιωτικά καλάσνικωφ;
Υπάρχει κανείς που να θεωρεί ότι οι κακοποιοί έφθασαν από το Μενίδι μέχρι τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη χωρίς να αντιληφθούν ότι τους ακολουθούσε ολόκληρο κομβόι μηχανών της ΔΙΑΣ και περιπολικών (επειδή δεν είχαν αναμένους τους φάρους και τις σειρήνες!!!);
Και τέλος τι απέγιναν οι δολοφόνοι; Αφού άφησαν το όχημά τους κοντά στον χώρο της συμπλοκής (πλ. Αγ. Ιωάννη Ρέντη), πως έφυγαν; Με τα πόδια; Δεν νομίζω; Τους περίμενε κάποιο άλλο όχημα; Πιθανώς; Πάντως ήταν τόσο μελετημένο το χτύπημα και το σημείο που έγινε ώστε ένας στην κυριολεξία ολόκληρος στρατός αστυνομικών (κατά δημοσιογραφική πληροφορία είχαν μαζευτεί πάνω από 20 μηχανές με διπλάσιους αστυνομικούς και περιπολικά) να μην καταφέρει να τους εντοπίσει αμέσως μετά το χτύπημα!!!!
Εδώ και αρκετό διάστημα η ΕΥΠ, η αντιτρομοκρατική, η ΕΛ.ΑΣ αλλά και η αντικατασκοπεία του Ελληνικού Στρατού έχουν πληροφορίες για ύποπτες κινήσεις Αλβανών τρομοκρατών πρώην “ βετεράνων” του Κοσσόβου, εκπαιδευμένων από την CIA ή “ αποφοίτων” των Αλβανικών φυλακών εντός τις ελληνικής επικράτειας!!!
Γιάφκες ανακαλύπτονται με βαρύ, στρατιωτικό, οπλισμό. Περίεργες επιθέσεις γίνονται από άτομα που οι αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ήταν ντυμένα στα μαύρα…
Τα Καλάσνικωφ πάνε κι έρχονται…
Περίεργες ομάδες 3-5 ατόμων εμφανίσθηκαν προ ημερών να περνούν τα ελληνοαλβανικά και ελληνοσκοπιανά σύνορα σε αυτοκίνητα!!!! Οι πληροφορίες μιλούσαν για σκληρούς Κοσσοβάρους Αλβανούς μαχητές!!!!!!
Σήμερα το βράδυ στις ειδήσεις αναφέρθηκε ότι η Ελληνική Αστυνομία πιστεύει ότι οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης ήταν Αλβανοί ή Ρώσοι κακοποιοί λόγω της σκληρότητας που επέδειξαν!!!
Οπως λοιπόν συμπεραίνω τα άτυχα Ελληνόπουλα έπεσαν θύματα στημένου δολοφονικού χτυπήματος και καθίσταται πλέον επιτακτική η ανάγκη για εξάρθρωση όλων αυτών των ομάδων που σκοπό έχουν προφανώς την αποσταθεροποίηση του Ελληνικού κράτους και την τρομοκράτηση της Ελληνικής κοινωνίας.
Ξέρουμε ότι μας κυβερνάει ένας ανθελληνικός ξενόφερτος και εντολοδόχος συρφετός αλλά είναι ελληνικό θέμα το πως θα απαλλαγούμε από αυτόν. Δεν χρειάζεται να χάνουν την ζωή τους αθώα ελληνόπουλα από βρωμόσκυλα αλλοδαπούς εγκληματίες για να αποσταθεροποιηθεί το σαθρό πολιτικό κατεστημένο που λιμένεται εδώ και δεκαετίες με αποκορύφωση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, την πατρίδα μας.
Οπως όλοι είδαμε κανείς προδότης πολιτικός δεν είχε το σθένος να παραιτηθεί αναλαμβάνοντας έστω και εν μέρει την ευθύνη για την δολοφονία των νεαρών αστυνομικών.
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την ΜΗ εκπαίδευσή τους.
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις καταγγελίες των ανδρών και γυναικών της ομάδας ΔΙΑΣ ότι αγοράζουν μόνοι τους κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα!!!!
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον ελλιπή πέρα για πέρα, οπλισμό καθώς η ΕΛ.ΑΣ δίνει ως υπηρεσιακό όπλο ένα “ τραγικό” απαρχαιωμένο εξάσφαιρο περίστροφο (!) και τα περισσότερα παιδιά αναγκάζονται προκειμένου να σώσουν την ζωή τους να αγοράζουν με δικά τους έξοδα σύγχρονα πιστόλια ώστε να μπορούν έστω και λίγο να αντιμετωπίσουν τα στρατιωτικά Καλάσνικωφ των κακοποιών!!!!
Εύχομαι να πλησιάζει η ώρα να απαλλαγούμε από τους πουλημένους πολιτικούς που διαλύουν το κράτος μας και προσπαθούν να εκμηδενίσουν σε όλους τους τομείς την ελληνικότητα του έθνους μας για να ασχοληθούμε μια και καλή με τα αποβράσματα που υπάρχουν εντός και γύρω από την πατρίδα μας.

 
Top