Στο Βελιγράδι βρέθηκαν οι Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Νίκος Καραχάλιος προκειμένου να δώσουν το παρών στην κοινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα, ενόψει του φιλικού που θα γίνει στις 24 Μαρτίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Ολυμπιακός 2020».


"Μου δίνει μεγάλη χαρά να καλωσορίζω τους φίλους μας, ανθρώπους που εκπροσωπούν το κλαμπ με το οποίο ο Ερυθρός Αστέρας έχει τις καλύτερες σχέσεις. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό δεσμό ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αυτή η αθλητική συνεργασία μπορεί να προσφέρει πολλά και στις δύο ομάδες. Ο Ερυθρός Αστέρας σκοπεύει να διοργανώσει ένα αντίστοιχο φιλικό και στο Βελιγράδι. Συμφωνήσαμε πως οι καιρικές συνθήκες εξυπηρετούν ώστε αν γίνει το πρώτο φιλικό στην Αθήνα" τόνισε ο Βλάνταν Λούκιτς.


«Οι δύο σύλλογοι έχουν πολλά κοινά σημεία, τα οποία έχουν να κάνουν κυρίως με τη σπουδαία Ιστορία τους και το γεγονός ότι έχουν κατακτήσει του περισσότερους τίτλους στις χώρες τους. Επίσης οι δύο ομάδες, έχουν του καλύτερους οπαδούς σε Ελλάδα και Σερβία. Οι οπαδοί της "Θύρας 7" και οι "Delije" είναι οι πιο οργανωμένοι και οι πιο πολυπληθείς. Επίσης έχουμε παρόμοια Ευρωπαϊκή Ιστορία. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι κάτοχος του τίτλους του Πρωταθλητή Ευρώπης, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία Βαλκανική χώρα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι η ομάδα που προσπαθεί να φτάσει τη τεράστια επιτυχία του Αστέρα, έχοντας μια σταθερή και συνεχή παρουσία στο Champios League. Αυτό είναι ο στόχος και χρόνο με το χρόνο νιώθουμε ότι φτάνουμε πιο κοντά. Ελπίζω του χρόνου και οι δύο ομάδες να είναι μαζί στους ομίλους του Champions League. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να δημιουργεί και να γράφει ιστορία και είναι αναγκαίο να δημιουργεί "κόκκινους" πρωταθλητές. Το σημείο αυτής της πρόβλεψης και η επιτυχία της κίνησης έγκειται στο ισχυρότερο κομμάτι, στους φιλάθλους» είπε ο Νίκος Καραχάλιος.


"Είμαι περήφανος που ήρθα πάλι μετά από πολύ καιρό, έχω δύο σπίτια, που είναι ο Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας. Είμαι πολύ ευτυχής να συμμετάσχω σε αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα, και όπως ο πρόεδρος Λούκιτς είπε είναι γνωστή η σχέση του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού. Είναι γνωστό ότι είναι αδελφικά κλαμπ και έχουν την τέλεια σχέση. Πιστεύω ότι το ελληνικό κοινό θα γεμίσει το γήπεδο, για να έρθει και να δει αυτό το ματς, επειδή πάντα βοηθάει όταν έχει μια ευκαιρία" δήλωσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=255863
 
Top