Ο Πειραιάς χρειάζεται έργα και κινήσεις ανάπτυξης από τον Δήμαρχο της πόλης και όχι αποφάσεις που μας αφήνουν στάσιμους.
Η ανυποχώρητη θέση του κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ στο να παραμείνει το κυριακάτικο παζάρι στην είσοδο της πόλης είναι απόφαση που δείχνει ότι υπάρχει έλλειψη ιδεών για το καλό του Πειραιά.
Δυστυχώς είναι η μοναδική ευκαιρία για να δοθεί ΜΟΝΙΜΗ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ.
Οι προτάσεις του συνδυασμού « ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΘΡΥΛΟΣ» του ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ για την οριστική λύση είναι:
α) Μεταφορά του παζαριού στην Βιομηχανική ζώνη «περιοχή Παπαστράτου» ώστε να μην χαλάει την εικόνα της πόλης και να μην εμποδίζει το κυκλοφοριακό.
β) Αύξηση των αδειών από 209 που δίνει σήμερα ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ σε 600 ώστε να βοηθηθούν όσο πιο πολλές οικογένειες γίνεται που έχουν πραγματικό οικονομικό πρόβλημα ,που θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν και περισσότερα έσοδα στον υπερχρεωμένο δήμο μας.
γ) Αύξηση των μέτρων στους πάγκους από 2 μέτρα σε 4 μέτρα διότι υπάρχει επάρκεια χώρου στην περιοχή «Παπαστράτου».
δ) Ομοιόμορφοι και καλαίσθητοι πάγκοι και να αφήσουμε ελεύθερους τους εμπόρους να επιλέξουν μόνοι τους τον προμηθευτή για τους πάγκους τους και όχι να επιλέξει ο δήμος προμηθευτή. Θεωρούμε ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ αυτή την επιμονή του Δημάρχου στην εμπλοκή του Δήμου με προμηθευτές του παζαριού.
ε) Ο δήμαρχος Πειραιά προτείνει την λύση στην οδό ΑΛΙΠΕΔΟΥ για ένα χρόνο και μετά βλέπουμε.
Ο Πειραϊκός λαός μας εξέλεξε για να δει γρήγορες και καινοτόμες λύσεις και όχι συντήρηση παλαιών και ανεπιτυχών λύσεων και συνεχών αναστολών που μας άφησαν στάσιμους.

ΙΩΑΝΝΗΣ Κ. ΜΑΣΤΡΟΝΙΚΟΛΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
 
Top