Εκπληκτική εμφάνιση για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη στο πρώτο της παιχνίδι μετά από την κατάκτηση του Λεν Τρόφι.



Έχοντας στον πλευρό τους τον υπέροχο κόσμο οι πολίστριες του Ολυμπιακού κέρδισαν με 8-6 την Βουλιαγμένη σ’ αγώνα της 13ης ημέρας του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στον Πειραιά. Η ομάδα μας έδειξε πως είναι πολύ καλύτερη από την αντίπαλο της αλλά από ένα γκολ της Χριστίνας Τσουκαλά στα 6’’ πριν το τέλος απώλεσε την ευκαιρία να πάρει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο αφού στο πρώτο ματς είχε χάσει με 11-8. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 8-4 αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει την διαφορά των τεσσάρων και να πάρει την πρώτη θέση.



Ο τεχνικός της ομάδας μας Χάρης Παυλίδης δήλωσε: «Μόλις 6 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος απωλέσαμε το πλεονέκτημα έδρας στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή καλείται να παίξει με μειονέκτημα έδρας. Έδρες όμως δεν υπάρχουν στο πόλο ούτε στην Βουλιαγμένη ούτε στον Ολυμπιακό. Αν παίξουμε όπως σήμερα θα πάρουμε το πρωτάθλημα».





Τα οχτάλεπτα: 1-2, 3-1, 1-0, 3-3



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ. 3, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β., Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Μ., Νιαρχάκου, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Βασιλακοπούλου Α.



ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Κώστας Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Ντάσιου, Πρωτοπαπά, Ξενάκη, Ασημάκη, Ρουμπέση 1, Γερόλυμου, Διαμαντοπούλου 1, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη, Μαυρωτά Μ., Μαυρωτά Ιφ.





 
Top