Έχουν βουϊξει τα κοσμικά σαλόνια από το διαζύγιο γόνου πλούσιας πολιτικής οικογένειας από την Κηφισιά ο οποίος ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του ζητά διατροφή ύψους 12.000 ευρώ για ένα παιδί που δεν είναι δικό του αλλά του μπατζανάκη του, δηλαδή του...







συζύγου της αδερφής της γυναίκας του! Μάλιστα η ίδια αρνείται να του δώσει διαζύγιο, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος.



Όπως ισχυρίζεται, η σύζυγός του με την οποία παντρεύτηκε το 2003 γνώριζε από πριν τα προβλήματα υγείας που είχε (μυϊκό σπασμό και δυσαθρία) και τον «πήρε» για τα λεφτά του.



Επίσης αναφέρει πως παρότι είχε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της από το 2005, εκείνη το Πάσχα του 2006 του αποκάλυψε πως είναι έγκυος.



Να σημειωθεί πως σύμφωνα πάντα με όσα λέει ο πλούσιος 48χρονος, τον Ιανουάριο του 2006 τον έβαλε να υπογράψει κάποια έγγραφα με τα οποία νόμιζε πως απλά δήλωνε τη συγκατάθεσή του σε μια μελλοντική διενέργεια εξωσωματικής γονιμοποίησης.



Τώρα η σύζυγός του ισχυρίζεται πως το παιδί το απέκτησε έπειτα από δική του συναίνεση για παραχώρηση σπέρματος από τον Τάκη, τον μπατζανάκη του.



«Κατέθεσαν ότι είμαι ανίκανος να αποκτήσω τέκνα με οποιονδήποτε τρόπο και ότι για αυτό το λόγο δήθεν ζήτησα από το σύζυγό της αδελφής της να μου παραχωρήσει ποσότητα δικού του σπέρματος, το οποίο δήθεν εμφάνισα στην κλινική και κατέθεσα σαν να ήταν δικό μου. Ο ισχυρισμός αυτός είναι απολύτως ψευδής, άκρως συκοφαντικός, ακατάληπτος και αντιβαίνων σε οποιαδήποτε κοινή λογική καθώς και τους κανόνες της τέχνης και επιστήμης.» τονίζει



Πηγή espresso

 
Top