Σύσσωμη η Ολυμπιακή οικογένεια έδωσε το παρών στην φιέστα για την κατάκτηση του 28ου Πρωταθλήματος Πόλο Ανδρών η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκης τίμησε με την παρουσία του την γιορτή του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π βραβεύοντας την ομάδα Πόλο Γυναικών για την κατάκτηση του Λεν Τρόφι. Ο κ. Μαρινάκης μαζί με τον Πρόεδρο του ΟΣΦΠ Μιχάλη Κουντούρη παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας των Γυναικών με την Βουλιαγμένη και φυσικά την απονομή του Πρωταθλήματος στους Άνδρες. Μετά από την απονομή και την καθιερωμένη βουτιά στην πισίνα οι μόνιμοι Πρωταθλητές κολύμπησαν με την κούπα στην απέναντι πλευρά της πισίνας και δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τον κ. Μαρινάκη και τον κ. Κουντούρη.



Το παρών στην ωραιότερη φιέστα που έχει πραγματοποιηθεί στο ελληνικό πόλο έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης μαζί με την σύζυγο του και τον γιο του και συνεχάρη τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες του Ολυμπιακού για τα τρόπαια που κατέκτησαν. Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος Κούλης Δουρέκας και από τον Ερασιτέχνη ο Αντιπρόεδρος Αλέκος Αδαμαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο μέγας χορηγός του Βόλεϊ Χρήστος Φλάμπουρας, ο Ταμίας του ΔΣ Δήμος Λαζαρίδης και ο Επίτιμος Πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Επίσης στο Κολυμβητήριο ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κολύμβησης Νίκος Γέμελος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου και η Ολυμπιονίκης της Ξιφασκίας Βάσω Βουγιούκα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού που γέμισε από νωρίς την εξέδρα του Κολυμβητήριου αποθέωσε τα «χρυσά» κορίτσια και τους μόνιμους Πρωταθλητές αλλά και τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ



Θόδωρος Βλάχος (Προπονητής Πόλο Ανδρών): «Ο Ολυμπιακός έδειξε πως είναι μια αγαπημένη οικογένεια. Η διοίκηση, οι ομάδες και ο κόσμος είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει ενιαίος όλες τις κούπες. Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο Κολυμβητήριο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Μώραλη και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία. Ο Ολυμπιακός έχει ανέβει επίπεδο σ’ όλα τα σπορ και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη να κατακτά κούπες αλλά και να προσφέρει στην κοινωνία»



Χάρης Παυλίδης (Προπονητής Πόλο Γυναικών): «Εύχομαι στους τελικούς να έχουμε δίπλα μας αυτό τον κόσμο. Ήταν φανταστική η ατμόσφαιρα και όλοι μας μείναμε μ’ ανοιχτό το στόμα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο και τον περιμένουμε στους τελικούς. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας η παρουσία του κ. Μαρινάκη στο Κολυμβητήριο και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για την βράβευση της ομάδας μας»



Δημήτρης Καζάζης (Προπονητής Βόλεϊ Ανδρών): «Ο Ολυμπιακός δείχνει κάθε ημέρα πως είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Κάθε ημέρα έρχονται τίτλοι στον σύλλογο και τους πανηγυρίζουμε όλοι μαζί σαν αγαπημένη οικογένεια που είμαστε. Όλοι μαζί. Οι διοικήσεις της ΠΑΕ, του Ερασιτέχνη, το Πόλο, το Βόλεϊ, η Κολύμβηση…Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση του Λεν Τρόφι και στα αγόρια για το Πρωτάθλημα»



Τάσος Σχίζας (Αρχηγός Πόλο Ανδρών): «Ήταν μια φανταστική βραδιά για όλους μας. Το Πόλο Ανδρών, το Πόλο Γυναικών και όλα τα αθλήματα. Ο Ολυμπιακός κατακτά κάθε ημέρα τίτλους και είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Είναι τιμή μας που αγωνιζόμαστε στον Ολυμπιακό. Τέτοιες φιέστες και τέτοιες στιγμές μέσα στην πισίνα δεν μπορεί να ζήσει αθλητής σ’ άλλη ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Ερασιτέχνη που έχει φτιάξει μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη για την τιμή που μας έκανε να έρθει στη φιέστα μας».



Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Αρχηγός Πόλο Γυναικών): «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, ευχαριστούμε την διοίκηση του Ερασιτέχνη που είναι πάντα κοντά μας και ευχαριστούμε τον κ. Μαρινάκη για την βράβευση. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Υποσχόμαστε θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να κλείσουμε με σπουδαίο τρόπο τη χρονιά».



Για να δείτε το σχετικό photostory πατήστε ΕΔΩ .





 
Top