Ο Δήμαρχος Βελιγραδίου ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα κατατέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη διοργάνωσης ενός Final Four της Ευρωλίγκας.



Ο Σίνισα Μάλι πήρε την... ασίστ απ' τον πρόεδρο κι εκτελεστικό διευθυντή της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη για το πρόσφατο Final Four της Αδριατικής Λίγκας (24-27/4) στην Kombank Arena (20.000θ.).



Όλως παραδόξως η ολοκλήρωσή του δε βρήκε καμία ομάδα του Βελιγραδίου να 'χει προκριθεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της νέας αγωνιστικής περιόδου (σ.σ. Τσιμπόνα-Τσεντεβίτα το ζευγάρι του τελικού της ΑΒΑ για τις απευθείας προκρίσεις) και τόσο η Παρτιζάν όσο κι ο Ερυθρός Αστέρας ευελπιστούν σε wild card. Σ' αυτή την δύσκολη περίπτωση ο Δήμαρχος της πόλης εξήγησε πως θα αιτηθεί και τη διοργάνωση του επόμενου Προκριματικού Γύρου.



Ως είθισται τα τελευταία χρόνια, η διοργανώτρια πόλη του επόμενου Final Four αναμένεται να ανακοινωθεί στο περιθώριο των εκδηλώσεων της προσεχούς τελικής φάσης (16-18/5, Μιλάνο).





http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/04/final4_28.html
 
Top