Η Nova ανακοίνωσε τη μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, καθώς και τη βράβευση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για το Len Trophy, αλλά και την απονομή του τίτλου στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:



Live o αγώνας, Τετάρτη 30/4, 18:00 Novasports 3



Αμέσως μετά, η βράβευση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για το Len Trophy και η απονομή του τίτλου στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού, Τετάρτη 30/4, Novasports 3



Το ντέρμπι της Α1 πόλο Γυναικών, Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τετάρτη 30 Απριλίου στις 18:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3 και σε περιγραφή του Κώστα Τατάκη και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου, τον αγώνα Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη για τη 13η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου Α1 Πόλο Γυναικών.



Ο δεύτερος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Βουλιαγμένη, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικό και θα αποτελέσει την πρόγευση για τη μάχη των δύο ομάδων και στα play offs για την κατάκτηση του τίτλου.



Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πόλο γυναικών Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη βράβευση της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του LEN Trophy και την απονομή του τίτλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ανδρική ομάδα.





 
Top