Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" στις 18:00 (Novasport 3) τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά για την 13η ημέρα του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών και θ' ακολουθήσει η απονομή και η φιέστα στο Πόλο Ανδρών.



Ημέρα γιορτής είναι η Τετάρτη 30 Απριλίου για το Πόλο του Ολυμπιακού. Στις 18:00 (Novasport 3) η ομάδα Πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού "φιλοξενεί' στο Κολυμβητήριο του Πειραιά την Βουλιαγμένη σ' αγώνα της 13ης ημέρας της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είναι στη 2η θέση και η Βουλιαγμένη στην πρώτη και για να πάρει ο Ολυμπιακός το πλεονέκτημα έδρας θα πρέπει να κερδίσει με +3 γκολ για να είναι πρώτος αφού στο Λαιμό είχε ηττηθεί με 11-8. Η αρχηγός του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η δική μας ψυχολογία είναι πάρα πολύ καλή αλλά θα γίνει μεγάλη μάχη. Είναι ένα παιχνίδι κανονικής περιόδου, δεν κρίνει τίτλο αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη έχοντας και την βοήθεια του κόσμου μας".



Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης η ομάδα Πόλο Γυναικών θα βραβευτεί για την κατάκτηση του Λεν Τρόφι στην Φλωρεντία ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί από την ΚΟΕ η απονομή του τροπαίου στην ομάδα Πόλο Ανδρών η οποία την Κυριακή κατέκτησε το 28ο Πρωτάθλημα Ελλάδος της ιστορίας της. Ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει γιορτή η οποία δεν θα έχει προηγούμενο στην Ελλάδα όσο αφορά το άθλημα της Υδατοσφαίρισης και περιμένει τον κόσμο του να γεμίσει την πισίνα και να γιορτάσει μαζί με τους θριαμβευτές την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.



Η είσοδος στο Κολυμβητήριο του Πειραιά θα είναι ελεύθερη για τους κατόχους Κάρτας Φιλάθλου-Μέλους (σεζόν 2013-14) του Ολυμπιακού. Η απονομή και η φιέστα θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.





 
Top