Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού τελείωσε για φέτος και πλέον άπαντες στο Λιμάνι στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις.



Ο πρωαθλητής Ευρώπης δεν τα κατάφερε στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας με τη Ρεάλ Μαδρίτης (3-2), ωστόσο η χρονιά δεν έχει τελειώσει, αφού υπάρχει ο πολύ σημαντικός στόχος του Πρωταθλήματος.



Ο Ολυμπιακός (δεύτερος στη βαθμολογία με ρεκόρ 22 νίκες και 2 ήττες) επιστρέφει στη δράση στην Α1 με αντίπαλο τη Νέα Κηφισιά (17:00, novasports2). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής γι’αυτό και οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Σλούκας, που έχουν ενοχλήσεις στο γόνατο, προτιμήθηκε να ξεκουραστούν και να μην αγωνιστούν.



Από την άλλη, η Νέα Κηφισιά ετοιμάζεται ενόψει των playoffs (βρίσκεται στην 6η θέση με ρεκόρ 13 νίκες και 11 ήττες) και για τον Ηλία Παπαθεοδώρου το ματς με τον Ολυμπιακό είναι μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις, με δεδομένες και τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ το τελευταίο διάστημα (αποκτήθηκε ο Πίτερσον για να αντικαταστήσει τον Γκάρετ, ενώ «έκλεισε» και ο Ρις, που λογικά θα πάρει τη θέση του Κρόκερ).







http://olympiacos-blog.blogspot.com/2014/04/blog-post_9961.html
 
Top