Τη δεύτερη νίκη στους τελικούς του Πρωταθλήματος Volleyleague η οποία τον φέρνει μια ανάσα από το 27ο Πρωτάθλημα της ιστορίας του πέτυχε το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός.



Ο Θρύλος πετυχαίνοντας ιστορική ανατροπή αφού έχανε με 0-2 και κέρδισε με 3-2 σετ τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έφτασε στο 2-0 στο Κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και θέλει άλλη μια νίκη για να πάρει το Πρωτάθλημα.



Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, είπε σχετικά: «Θεωρώ ότι ήταν μια νίκη που μας φέρνει κοντά στον τίτλο. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πετύχαμε μια σπουδαία ανατροπή υπερβάλλοντας εαυτούς. Την πίεση δεν την έχουμε εμείς πια αλλά ο Εθνικός. Θα πάμε στην Αλεξανδρούπολη για να τελειώσουμε εάν μπορούμε την υπόθεση τίτλο. Αυτή η ομάδα δείχνει πως έχει μέταλλο Πρωταθλήτριας και εάν αυτό το Πρωτάθλημα έρθει στον Πειραιά θα είναι από τα πιο σημαντικά που έχει πάρει ποτέ η ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήταν καταπληκτικός. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Στην Αλεξανδρούπολη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάρουμε τον τίτλο»





http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top