Την ημέρα του αγώνα θα βγάλει το ΑΣΕΑΔ την απόφαση για το αν ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί ή όχι κεκλεισμένων των θυρών.



Την Παρασκευή στις 20:00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ Γυναικών. Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των όσων έγιναν στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στις ερυθρόλευκες, ωστόσο το αν τελικά θα έχουν ή όχι τον κόσμο στο πλευρό τους θα αποφασιστεί την Παρασκευή το πρωί.



Οι άνθρωποι της Ένωσης μετά την τιμωρία προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ και η εκδίκαση της Πέμπτης αναβλήθηκε για την ημέρα του αγώνα. Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να γίνει δεκτή η ένσταση της ΑΕΚ δεν είναι πολλές, όμως το σίγουρο είναι πως το πρωί της Παρασκευής θα γίνει γνωστό αν τελικά η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη θα έχει τους οπαδούς της δίπλα, σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.



Θυμίζουμε πως φέτος στον τελικό του πρωταθλήματος δεν ισχύουν τα αποτελέσματα της κανονικής διάρκειας και η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις τρεις νίκες, θα κατακτήσει και τον πολυπόθητο τίτλο.



Αθωώθηκε για το ματς με Παναθηναϊκό



Μπορεί η απόφαση του ΑΣΕΑΔ για το ματς με τον Ολυμπιακό και την τιμωρία της έδρας της ΑΕΚ να βγει αύριο το πρωί, ωστόσο σήμερα έγινε γνωστό πως η Ένωση αθωώθηκε για όσα έγιναν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.



Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Πέμπτης 10 Απριλίου 2014 αποφάσισε:



• Να αθωώσει το σωματείο της ΑΕΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 2/4/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Play –Off)».







http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top