Με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη, ο Ολυμπιακός απέδειξε πως το άξιζε το νταμπλ, όπως δήλωσε στον "ΣΠΟΡ FM 94,6" η Στέλλα Χριστοδούλου.

Παρά το γεγονός πως ο Ολυμπιακός υποτιμούσε τον εαυτό του μέσα στη χρονιά, τελικά κατάφερε να κατακτήσει το νταμπλ και να αποδείξει πως είναι η καλύτερη ομάδα, όπως δήλωσε η αρχηγός των ερυθρόλευκων μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη.

«Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια δεν ήταν καλές εμφανίσεις. Υποτιμήσαμε τους εαυτούς μας και αυτό μας στεναχώρησε. Όμως για άλλη μία φορά δείξαμε πως στα παιχνίδια τίτλου η ομάδα είναι εκεί και κρατάμε αυτό. Τον τίτλο μέσα στην Κυψέλη και κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο», δήλωσε αρχικά ο Στέλλα Χριστοδούλου.

Για το αν ο τίτλος του φαβορί άγχωσε τον Ολυμπιακό: «Δεν μας άγχωσε ο τίτλος του φαβορί. Το ξέρουμε ότι είμαστε τα τελευταία τρία χρόνια. Όπως είπα και πριν, υποτιμούσαμε τους εαυτούς μας, αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτερες και θέλαμε περισσότερο το πρωτάθλημα, το οποίο αφιερώνουμε σε όλες τις κοπέλες».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top