Πέρασε το πιο ευτυχισμένο Πάσχα μαζί με τη...
γυναίκα της ζωής του και την κόρη του, αλλά ένα περιστατικό τον έβγαλε από τα ρούχα του.

ΤΗΣ ΤΖΕΝΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗ / περιοδικό YES


Ποιος έβγαλε τον Αντώνη από τα ρούχα του; Γιατί ο τραγουδιστής ήταν έτοιμος για χοντρό τσαμπουκά στη Μύκονο; Το "YES!" έχει όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ήταν το πρώτο Πάσχα που θα έκαναν αγκαλιά με τη μόλις δύο μηνών κορούλα τους Ελένη, η οποία τους έχει πάρει τα μυαλά.

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισαν αυτές τις άγιες ημέρες να μη μείνουν στην Αθήνα, αλλά απέδρασαν στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο. Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του "YES!" και συγκεκριμένα στην Ψαρού μαζί με τους καλούς τους φίλους, τον επιχειρηματία Τάκη Χόρτη και τον ιδιοκτήτη του Nammos Φραντζέσκο Ζαννή, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή παρακολούθησαν την Ακολουθία του Επιταφίου στο μοναστήρι της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά, κι έκαναν Ανάσταση στην εκκλησία της Παναγίας της Πανάχρας στη Χώρα της Μυκόνου. Ο Αντώνης και η Υβόννη ήταν στα καλύτερά τους και το έδειχναν, μέχρι που ένα "κλικ" έκανε τον τραγουδιστή να τα... πάρει στο κρανίο.

Η παρουσία του ζευγαριού στο νησί ήταν πολύ διακριτική. Έφτασαν εκεί τη Μεγάλη Τετάρτη με το πλοίο της γραμμής και μέχρι την επιστροφή τους στην Αθήνα προσπάθησαν να αποφύγουν τους παπαράτσι που είχαν γίνει η σκιά τους, κυρίως για να απαθανατίσουν τη μικρή Ελένη.

Ο τραγουδιστής για ακόμη μία φορά έπαιξε κρυφτούλι με τους φωτογράφους, αφού ήθελε η παραμονή της οικογένειάς του στη Μύκονο να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλη τη διάρκεια των διακοπών τους δεν εμφάνισαν πουθενά τη μικρή τους πριγκίπισσα. Άφησαν την μπέμπα τους σε έμπιστο πρόσωπο στο σπίτι του τραγουδιστή και πέρασαν ήρεμες και χαλαρές στιγμές παρέα με καλούς τους φίλους.

Τα... πήρε
Σε μία από τις βόλτες τους πάντως λίγο έλειψε να γίνει η έκρηξη. Όπως αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός του "YES!", όταν οι παπαράτσι εντόπισαν τον Αντώνη και την Υβόννη και ο τραγουδιστής κατάλαβε τα απανωτά "κλικ" δεν έκρυψε τη δυσφορία του. Το ύφος του τα έλεγε όλα και πήρε γρήγορα το αυτοκίνητό του για να φύγει. Μάλιστα βλέποντας την επιμονή των φωτογράφων που περίμεναν ότι μαζί του θα ήταν και το μωρό του, αντέδρασε. Παραλίγο να γίνει τσαμπουκάς, αλλά χάρη στην Υβόννη αποφεύχθηκε, αφού το πανέμορφο μοντέλο από την Κροατία τον έπεισε να μη δώσει καμία συνέχεια και να πάνε στο σπίτι τους.

Το επεισόδιο έληξε εκεί, ο Αντώνης έδωσε τόπο στην οργή εξαιτίας και των ημερών αλλά είναι δεδομένο ότι όσον αφορά τους παπαράτσι, το κρυφτούλι μαζί τους θα συνεχιστεί.
 
Top