Μέσα από την τηλεοπτική της πορεία τα τελευταία είκοσι χρόνια έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία, όμως για εκείνη ο πιο σημαντικός ρόλος είναι αυτός της συζύγου και μητέρας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ....υποστηρίζουν πως αποτελεί πρότυπο γυναίκας, όμως εκείνη δεν νιώθει έτσι. Σε ένα πρόσφατο ξέσπασμά της η Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχτηκε πως νιώθει τύψεις και ενοχές απέναντι στα δύο της παιδιά, και για αυτό έχει χάσει τον ύπνο της.

Όταν πριν από λίγες μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου παρουσίασε ένα βίντεο με χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες των celebrities με τις οικογένειές τους, στο οποίο υπήρχε και μια φωτογράφιση της ίδιας μαζί με τον γιο της Νικόλα και την κόρη της Λυδία, αποκάλυψε το «λάθος» που έκανε και τη στοιχειώνει μέχρι σήμερα. «Ένιωσα τρομερές τύψεις και ενοχές, γιατί δεν περνούσαν καλά, για να φωτογραφηθώ εγώ. Είχαμε πάει στο Μεγάλη Βρεταννία και τα παιδιά έτρεχαν στους διαδρόμους, αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκαν, ήταν και μικρά «, εξομολογείται. Παρότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, η παρουσιάστρια δεν μπορεί να συγχωρέσει στον εαυτό της πως για τις ανάγκες της δουλειάς της, στενοχώρησε και στρέσαρε έστω και για λίγο τα παιδιά της. «Τότε αποφάσισα ότι δεν θα φωτογραφηθώ ξανά με τα παιδιά μου, για επαγγελματικούς λόγους», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Δίχως να φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα της τέλειας γυναίκας, η Στεφανίδου δεν διστάζει να παραδεχτεί πως νιώθει ένα τεράστιο κενό στην ψυχή της, όταν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων για την τηλεόραση και το site παραμελεί την οικογένειά της. «Δεν είμαι ούτε τέλεια μάνα ούτε τέλεια σύζυγος. Είμαι μια γυναίκα κουρασμένη. Με τρώει το άγχος λόγω της θυελλώδους εβδομάδας που μπορεί να έχω περάσει στη δουλειά», τονίζει. Το ότι είναι τελειομανής της έχει στοιχίσει στην προσωπική της ζωή, αφού δεν μπορεί να απολαύσει τις απλές καθημερινές στιγμές με τα παιδιά και τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγη athensgo
 
Top