Το μέταλλο και η νοοτροπία πρωταθλητή που διακρίνει τις παίκτριες του, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου, όπως δήλωσε στο "ΣΠΟΡ FM 94,6" ο Γιάννης Νικολάκης.

Υπομονή και συγκέντρωση έδειξαν οι παίκτριες του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό για να φτάσουν στη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως είπε ο προπονητής των ερυθρόλευκων μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Γιάννης Νικολάκης στάθηκε στις πολλές δυσκολίες που είχαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένειά του.

«Αυτό είχα πει από την αρχή της χρονιάς. Κάθε χρόνο μας χρίζουν φαβορί με κάποια άλλη ομάδα, αλλά φέτος μόνο εμάς. Το έργο μας ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Αμφισβητηθήκαμε λίγο μετά την ήττα μας στο προηγούμενο παιχνίδι εδώ με τον Παναθηναϊκό, αλλά τα κορίτσια έδειξαν πως έχουν αθλητικό εγωισμό. Τον χάρηκα πάρα πολύ τον τίτλο. Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών με εγχειρήσεις, αλλάξαμε ξένες παίκτριες. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που μας στήριξαν πολύ και μας έδωσαν δύναμη να τα καταφέρουμε. Αυτόν τον τίτλο τον αφιερώνω στην οικογένειά μου. Ήταν ένα ματς υπομονής και συγκέντρωσης. Εμφανίσαμε πειθαρχία και μέταλλο στο ματς και αποδείξαμε πως έχουμε νοοτροπία πρωταθλητή», κατέληξε ο Γιάννης Νικολάκης.

http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top