Στη διαπίστωση πως ο Ολυμπιακός δεν άξιζε να χάσει 3-0 τους τελικούς από τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε πως οι παίκτες του κατέκτησαν έξι τίτλους στα τρία τελευταία χρόνια και «αντικατοπτρίζουν» πλήρως την υπεροχή των ερυθρόλευκων και πως η ομάδα δικαιούται να χάσει ένα τίτλο. Θεωρεί πως ο ΠΑΟΚ ήταν δίκαια πρωταθλητής και κυπελλούχος, όμως περίμενε μεγαλύτερη θέληση και στάθηκε στη δύσκολη επόμενη μέρα.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι δεν μας άξιζε να τελειώσει έτσι η σειρά των τελικών. Από κει και πέρα, οι έξι τίτλοι στα τρία χρόνια που έχει ξεκινήσει αυτή η ομάδα, δεν είναι το απόλυτο, αλλά είναι κάτι πολύ σημαντικό και έτσι είναι ο αθλητισμός. Κάποια στιγμή θα χάσεις, θα βρεθεί ο αντίπαλος που το θέλει πολύ περισσότερο και η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο και δίκαια κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι στο Κύπελλο φάνηκαν οι διαθέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά εμείς έπρεπε να δείξουμε μεγαλύτερη θέληση και δεν τα καταφέραμε.

Ο ΠΑΟΚ δίκαια κατέκτησε τον τίτλο και αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές, τους αθλητές και η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Έχουμε πετύχει κάτι αυτά τα τρία χρόνια, αλλά η σημερινή ημέρα δεν είναι και η πιο εύκολη. Σίγουρα, θα δούμε την επόμενη μέρα, αλλά τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».

http://olympiacos-blog.blogspot.com/
 
Top