Η Nova ανακοίνωσε την τηλεοπτική μετάδοση του Ολυμπιακός - Μπρέσια για την 10η και τελευταία αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών, όπου ο Θρύλος τα... παίζει όλα για όλα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το πόλο πρωταγωνιστεί στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Πέμπτη 30 Απριλίου και το Σάββατο 2 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» και τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπρέσια για το Len Champions League Ανδρών. H εκπομπή και η αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.

Η αρχή, γίνεται την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 18:15 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα πόλο» με το Διονύση Στρούμπο, που θα προβληθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD. Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο πολίστας του ΠΑΟΚ, Μανώλης Σολανάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στη σπουδαία νίκη του Δικέφαλου του Βορρά κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ θα μιλήσει και για το Final Four του Κυπέλλου Ανδρών, αλλά και για το πρωτάθλημα της Α1.

Η συνέχεια είναι το Σάββατο 2 Μαΐου στις 17:15, με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, του αγώνα Ολυμπιακός - Μπρέσια για την 10η και τελευταία αγωνιστική του Len Champions League Ανδρών. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Διονύσης Στρούμπος και στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

 
Top